Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon yüksek hızda direksiyon titremesi

kamu

Kayıtlı Üye
Katılım
19 May 2012
Mesajlar
23
Yaş
37
Konuya giriş olması açısından;

http://www.seatclubworld.com/sohbet-18/haftasonu-surprizi-17808/

Gelelim bu başlığa, normalde hiç bir sorun hissetmiyordum direksiyon ile alakalı ancak 140 ın üzerine çıkınca direksiyonda can sıkıcı derecede titreme yaşıyordum. Ön takımlar mı rot balans mı bozuk kafama takılmıştı. Linkini verdiğim başlıkta olan olay nedeniyle hemen bir rot balans yaptırdım. E-5 te 140 150 de sorun yok gibi geldi ama biraz trafik vardı, o hızla fazla devam edemedim. Hafta sonu uzun yol var orada daha net anlayacağım şimdilik rot balans ile sorun giderilmiş görülüyor.

Yüksek hızda titreme sorunu yaşayan arkadaşlar bir rot balans a götürsün aracını diye paylaşıyım dedim. Yolunuz açık direksiyonunuz titreşimsiz olsun yani :)

Edit: Şehir dışı yolculuğumu tamamladım, sorun çözülmüş, 190 da bahsettiğim titremeyi yaşamadım :)
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: kfy
bilgilendirme için teşekkürler
 
aynı sorun bendede var 120 yı gectıgımde tıtreme baslıyor daha sokamadım rot balansa inş benımkide duzelır bakalım
 
yüksek hızda titreme balans bozukluğundan olur aynı sorun bende de vardı nedeni 17 jant ince yanak lastik ve jantın içindeki bilezikten,sizin orjinal lastik ve jant olabilir misal benim 5 binde bir balan bozuluyosa sizin 10 dir misal .
 
aynı sorun bende de vardı 140 tan sonra acaip titreme oluyodu balans ayarını yaptırdım sorun çözüldü
 
Geçmiş olsun 5000 de bir balansa ayarını yaptırmayı unutmayın :eek:key:
 
Sonuç başarılı arkadaşlar 190 da bile sorun yok...
 
leonu alalı 1 ay falan oldu 140 hiç geçmemiştim dün acelem vardı 140 150 arası titreme başladı ve 170 te kesildi bu da balanstan mıdır önceki sahibide birkaç ay önce serviste balans ayarı yaptırmış bi sıkıntı mı var acaba
 
leonu alalı 1 ay falan oldu 140 hiç geçmemiştim dün acelem vardı 140 150 arası titreme başladı ve 170 te kesildi bu da balanstan mıdır önceki sahibide birkaç ay önce serviste balans ayarı yaptırmış bi sıkıntı mı var acaba

Sen işi garantiye al kardeşim, bir balansa soktur aracı. En azından elden geçmiş olur. Yürüyen aksam her zaman önemlidir.
 
Geri
Üst Alt