Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

Gizli özellikleri ufak tefek kurcalayasım var. Aracım 14 model leon. Güncellenebilen kabloyu gönül ister tabi ama benim için gereksiz olur diye düşünüyorum. Olmuşken gene en güncel güncellenemeyen kablo mantıklı gözüküyor. Tabi bu kabloların kullanımı sınırlı diyosunuz, yapmaya çalıştığım gizli özelliklerde bana sıkıntı çıkarırsa o zaman verilen para pişmanlığa dönüşür.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çin mallarındaki sıkıntı yapılabilirliği kullanmadan göremememiz. bu ürünlerde çip ucuz, programı tam kullanamıyor. programın neresini kullanıyor neresinde patlıyor alıp denemeden anlaşılmıyor. ikisenedir güncellenen avrupa kabloyu kullanıyorum ve çin mallarının kalitesizliğini bu kabloyu kullanmaya başlayınca gördüm. Hangi birimlere müdahale edip edemediğini çin mallarında anlamak zor. Uzun kodlamalada ciddi sıkıntı çıkarır. Bir çok çin malı hiç uzun kodlama yapamaz. Tabi bu hiçbirşey yapamıyor anlamında değil. birçok kodlamayı yaparsın ama en önemli mesela blok ölçümü yapacaksındır, bunu yapmaz. Her malın tabi ki fiyatına göre kalitesi var. Ürün çeşitleri ve kalitesine göre farkları buradan görebilirsiniz...

VAG COM NEDİR? SATIN ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR
 
Merhabalar; 5.8 ekran sisteme audison bitten işlemci bağlayamıyorum sebebi sistemde 6 çıkış var, 2 arka kapı(stereo) - 2 ön kapı(mono) - 2 ön direkler (tiz) şeklinde, şimdi bu ön mono ve tiz olan çıkışı 2 stereo çıkışa nasıl çevirebilirimki 4 stereo çıkış elde edebileyim ve işlemciyi bağlayım, bir arkadaş sistem üzerinden vagc.. kablo ile ön mono çıkışları flat veya front yapılabileceğini söyledi, bu konuda bilgisi olan varmıdır?


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
kısıtlı ve basit bir soru olacak, 2008 model Stylance aracım(İlk tescil 5 Ocak 2008)`da VagCom ile neleri açtırabiliyoruz?
 
Vag com 17.8.0 sürümünü çıkarmıştır. Orjinal Ross Tech ürüne veya güncelleme alabilen Avrupa ürünlere sahip kişiler son güncellemeyi yükleyebilirler. 17.8.0 sürüm altındaki 17.1.3 ve diğer versiyonları son sürüm diyerek anlatan ve insanları aldatanlara karşı dikkatli olunuz, eğer aldatılmak ve dolandırılmak istemiyorsanız Ross Tech sitesinden son sürüm VAG COM kablonun hangisi olduğunu sürekli takip etmelisiniz.

Ross-Tech: VCDS: Downloads: Current Release and Manual


VAG COM 17.8.0 VAGCOM-ÇİN MALI DEĞİL GÜNCELLENEBİLİR AVRUPA ÜRÜN - Araç Arıza Tespit ve Elektronik Test, Ölçüm Cihazları sahibinden.com'da - 469293008

d03dbdf5ce3f8be0b5762733b8f65b26.jpg
68dc9ff7abd7385a764448e787ef56bc.jpg
 
merhaba bende 2007 ibiza 1.4tdi stylance makyajlı kasa var. ben bu araca kumandayla cam indirip kaldırma ve kumandadan kilitleyince aynalar otomatik katlansın istiyorum nasıl yaparım? bu vag com olayında pek bilgim yok vag ile veya elektronik olarak bi yöntemi varsa kendimde uygulayabilirim.
 
Merhaba arkadaşlar,

konuyu hortlatmış gibi olacağım ama esasında çok yararlı bir konu. Bu konuda benimde güvenilir tecrübeli birine ihtiyacım var.

Kayseri, Aksaray, Niğde yada Nevşehirde özellik açan arkadaşlar varsa hafta sonu ziyaret edebilirim ücreti mukabilin de :)

Son olarak, Seat Leon 2012 1P1 1.6TDI DSG7 MK2 araca sahibim, bu araç için uygun olan VAG-COM kablosu hangisidir arkadaşlar? Elinde olan varsa alabilirim ayrıca.
 
Geri
Üst Alt