Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon top sport oem jant ( bir kez daha :) )

douu

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
384
Yaş
38
Yeni aldığımız aracın jantlarini istemeyerekte olsa satıyoruz arkadaslar.. Amac Cupra tampon almak.. Temiz mk1 leon cupra tamponuyla takas olabilir.. Leon icin yay + para olarak takas olabilir.. Yay + koni veya coiloverla takas olur..

Sadece jant : 1100 tl
Jant lastik : 1450 tl

Lastikler kumho marka 225-45-17 ebatlarında sadece 1 ay kullanılmış kar lastikleridir.. Sıfırının tane fiyatı 200 tl civarı..
 
Hayırlı satışlar, fotoğraf yokmu fotoğraf..
 
Jantlar aracın üstünde deil jelatinlerine sarılıp çiftliğin deposuna koyuldu.. Jantlarin ne olduğunu herkes biliyor zaten sıfırından tek farkı yok.. Lastikler de keza öyle.. Foto koymayı cok isterdim ama çiftlik 55 km ve yolu cok bozuk :)
 
Doğukan senden de birşey almak nasip olmadı gitti yaw. Ters bir zaman. Borçların çok olduğu bir dönemdeyim. Şöyle 3 ay sonra falan olsaydı, düze çıkardım. 1 saniye de beklemezdim tabi, çok beğeniyorum ben bu jantları.
 
aga bızde sana bırsey satamadık ole kaldı tampon cant satılık halen dogu haber beklıyordu sızden gorusemedınız zaten sonra
 
Geri
Üst Alt