Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

leon teyp sorunu...........

tiesto

Kayıtlı Üye
Katılım
22 Eyl 2010
Mesajlar
49
Yaş
38
2011 leon flashbellek ten veya cd den şarkı dinlerken kendi kendine radyoyu açıyor.bazen oluyor bazen olmuyor ayardanmıdır yoksa arıza mı var ?yardımlarınızı bekliyorumm....:D
 
yanlislikla calma kaynagini degistiriyor olabilir misin yuvarlak dugmeyle direksiyondaki :)
 
başta bende öle düşündüm elimmi çarpıo die ama dikkat ettim sonra elim deymeden değişiyor kendiliğinden ayardanmıdır anlamadım.cd den müzik dinliyorum pat radyo açılıyor cızır cızır bide yüksek sesle dinliyince kötü bi durum ortaya çıkıyorr
 
Arkadaşım o sorun sanırım trafik radyo özelliğinin açık olmasından kaynaklanıyo. Benimaracım 2011 leon onda tp tuşuna bas sol ust köşede ekranda tp on gibi bir ibare çıkıyor. Bu özellik cd veya usbden müzik dinlerken trafik radyosunun olduğu yerlerde otomatik olarak radyoya geçirir teyp'i. Inşallah yardımcı olur. Bende de bir kaç kere oldu sonradan fark etmiştim ondan kaynaklandığını bir kontrol et.
 
tam olarak neden kaynaklanıyo bilmiyorum TP olabilir ama CD ya da flash'ta okuyamama gibi bi durum olduğunda da olabilir..
 
Geri
Üst Alt