Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

leon temızlık....n

hellchaosdead

Kayıtlı Üye
Katılım
16 May 2011
Mesajlar
85
Yaş
37
aracım kaza yaptıktan sonra toplanırken zımpara top vs... nedenlerden baya bı kırlendı..motorun ıcı pıslıkten gozukmuyo desem yerı..sımdı bu aracın motorunu nerde temızletmemı onerırsınız..halıyle elektronık fln vs.. bıraz tırsıyorum her onune gelene temızletmeye...
 
bence su vurmayın sadece basınçlı kompresör ile hava tutun silinecek yerleri de WD 40 ile bezle silin...
 
illaki bu tür temizlik yapan yerler vardır

ziebart varsa yakınlarınız da bi fiyat alın
ilk günkü gibi olucagına emın olun
 
Motor yıkatma çok riskli diye biliyorum, işin erbabını bulun ona yaptırın bence....
 
şu ana kadar ben motora hiç su tutturmadım kamyonlarda koku yapmasın diye her ay gaz ile yaptırırdık ama bineklerde açıkçası tırsıyorum
 
sonax olur yada ziebart olur autoking motor temizleme ve koruma var 3 ündende fiyat al tavsiye istersen Auto King derim.
 
Sonax motor temizliğinde baya başarılı tavsiye ederim :eek:key:
 
Ben herzaman yıkatırım işi ustasını buldunmu hiçbirşey olmaz...
 
tavsıyelerınız ıcın tesekkurler...zıebart la 3m fln ucuyolar fıyat konusundada nette kampanya satılan bı tanesıne denk gelırsem olabılır..sonax ıda yakınlarda arramaya kaldı ıs....:)
 
Geri
Üst Alt