Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Stylance a 205-55-16 Continental Premium Contact 2almak için görüşler/yorumlar?

mgencay

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Ocak 2011
Mesajlar
1,367
Yaş
46
205-55-16 Continental Premium Contact 2 almak istiyorum;174 TL adet fiyatı birde sonunda 91 V var(ne olduğunu bilmiyorum hız ile alakalı olsa gerek) lastik hakkında bilgisi olan,kullanan var mı?Ya da Bridgestone veya Michelin e mi yönelsem?Benim için önemli olan ıslak zemin!Tek korkum ıslak!Hızlı araç sürmüyorum ve aracı zorlamam!
 
91V hız kodu..91 yük endeksi..
91 lastik başına 600kg taşıyabilirlik olması lazım yanlış hatırlamıyosam..V'si de hız sembolü..240km/h üst limiti anlatır..

205/55/16'da bütün markaların fiyatları aşağı yukarı birbirine yakın oluyo 4 mevsimlerde..
bence Michelin bakın..ıslak zemin konusunda hamurun tabii ki etkisi var ıslak zeminde ama daha çok lastiğin deseni ve diş derinliği önemlidir..saçma sapan markalar dışında yeni bi takım 4 mevsim lastik en azından alındığı yılda hiç bi sıkıntı çıkarmadan yol tutar zaten..
 
Michelin Energy vardı benim eski arabamda ıslakta korkarak frenlerdim.Güvenli bir lastik olsun aslında markaya takılmıyorum.
 
Islaklık konusunda bende Michelin derim... Bir süre Michelin kullandıktan sonra brigstone'a geçtim soğuklarda resmen jant üzerinde gidiyor havası veriyor :) böyle bi sertleşme ses yok...
 
Bridgestone hakikaten sert ve gürültülü bir lastik... hızlanınca ses, homurtuya dönüşüyor ve nedense hoşuma gidiyor:)

Pirelli P7 Cinturato 2010 da Adac testine göre en iyisi seçilmişti sanırsam. değerlendirilebilir. Hesaplı bir lastik olsun performansı da rakiplerini aratmasın derseniz kumho lastiklere de bakabilirsiniz.
 
aracın üstünde bridgestone turanza er300 lastik geldi. bu güne kadar kullandığım en kötü lastik.. karlı buzlu havaları bırakın, ufacık bir su birikintisinde bile tedirgin oluyorum. bridgestone birdaha asla almayacağım bir lastik.. :mad:
 
Bence michelin güzel tercih belki dunlop ve contimental olabilir.Kumho pirelli toyo bridgestone bunlardan uzak dur derim ıslak zemin diyorsan
 
ben jettama aynı ölçülerde conti sport contach 2 aldım yağmurda kuruda çok iyi kesinlikle tavsiye ederim michelin dende iyidir er300 turanzadan da kat kat iyidir
 
Bir de dunlop sp sport maxx dedi bir arkadaşım;kullanan var mı?
 
Geri
Üst Alt