Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon signo :)

Emre Kayseriye geliyordum orda vardı satılık bi tane signo daha açık mavi ve sunrooflu, adam önceki alıcıya kızmış; alıcı pazarlık bittikten sonra fiyat kırmak istemiş noterde. Üstüne de ben arayınca mangalda kokmuş etimiz yok dedi istediğim fiyatı veren alır dedi :D ne bozuldum ya :D git adama öfkelen bana niye şikayetleniyorsun :D Kısmette bu varmış. Teşekkür ederim :)
 
Açık mavi ve sunrooflu ha, hiç rastlamadım. Demek ki pek binilmiyo :) Hayırlısı olsun

Lacivert çok belli ediyor kiri hakikaten. Siyah olsa bu kadar olmayacak :( Keşke beyaz veya bordo Leon bulsaydım :(

O gri şeritleri siz mi çektiniz yoksa var mıydı Hacı abi?

Önce aklımdan geçirdim, sonra hayal ettim de hayal ettiğimden daha gıcık geldi bana :) İyi ki gördüm :)

1 numara cam filmi taktırmayı düşünüyorum öncelikle ben de.

Ben Lacivert ile siyah-füme gibi koyu renklerin gideceğini düşünüyorum. 17" vossen cv3 veya Ac Schnitzer Type 3 önler 8 arkalar 9 offsetli alıp gunmetal boyatayım diyorum :)

Tabi denk gelirse topsport orijinal jantlar veya Audi 538'in replikası da olur :)

Sizde jant fikri var mı?

En son, maddi sıkıntı olmaz yani rahat olursam bi tane ön cupra tampon düşünüyorum kısmetse :) İzmit' te bi tane fiberglas var 350 TL ye malum sitede, aklınızda var ise alın derim :)

Bir şey farkettim, kol dayamam orijinal değil sanırım ben bi foto çekip paylaşayım. Benimkinin uç kısmı küt değil, oval geliyor.
 
Maşallah. Ben bu aracı çok seviyorum. 6 sene bindim, daha da binilirdi ama yok mu şu makyajlı kasa...
 
Valla ismail abi yine param olsa makyajlıya yetecek kadar, bi cupra 1m1 alır ona binerim :) Evet makyajlı kasa çok yakışıklı ama bu kasa tam bir "kurşun" edasında süzülüyor :) Hele 1.8T cupra mübarek balistik mermi :)
 
Valla ismail abi yine param olsa makyajlıya yetecek kadar, bi cupra 1m1 alır ona binerim :) Evet makyajlı kasa çok yakışıklı ama bu kasa tam bir "kurşun" edasında süzülüyor :) Hele 1.8T cupra mübarek balistik mermi :)

Ben cuprayı leonu aLdıktan sonra tanıdım. Sonra da setcup lara gittikçe içimdeki cupra aşkı büyüdü. şöyle bir cupra, sarı renk, çok kollu jant ahh ahhh...o kasayı tek geçerim. Herkes makyajlıyı sever ama bence leon 1M dir. Sonra diğerleri gelir...
 
güzel araçlar, bende hala çok seviyorum bunları. bir tane de kardeşime bunlardan alabilirim. otomatik olanlardan . iy igünlerde kullanın
 
acilen tıkama boya koruma cila ne varsa yapmak lazım bence çok çok eski gözüktü gözüme canandırmak lazım
 
Geri
Üst Alt