Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon sibop-fincan-Lif sorunu YARDIM (Sesli Çalışma)

WizarD

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Eki 2011
Mesajlar
141
Yaş
39
Dostlar 2006 stylance kullanıyorum motor dizel gibi sesli çalışıyor, servise gösterdim emme manifoldunun değişmesi gerektiğini söylediler ben emme manifoldunu triger setini ve adını bilmediğim toplam 1467 TLlik bir sürü şeyi yetkili serviste orjinalleriyle değiştirdim fakat şıkırtılı çalışma hala kesilmedi ve şimdi de sesin Liflerden geldiğini ve değişmesi gerektiğini söylediler. sizce bu sesli çalışmanın sebebi ne olabilir ve NEREDE, HANGİ SERVİSTE yaptırmalıyım? illa yetkili servis olması gerekmiyor, işçiliğine güvendiğiniz sanayi ustalarımız da olabilir...
 
sen hangi seerviste değiştirdin bunlarıda sesi kesemediler 1500 liraya fatih?
 
Öztürklerde değiştirdim, emme manifoldunun içindeki kelebek dedkleri malzeme dağalmış o da ses yapıyormuş artık o ses yok fakat sinir bozan asıl ses (şıkırtılı çalışma sesi) hala devam ediyor:(
 
yağsız kaldımı araç veya karter delinip yol aldınızmı?
 
yağsız kaldımı araç veya karter delinip yol aldınızmı?

Araç bendeyken yağsız kalmadı karterde bir sorun olmadı fakat benden öncekilerin nasıl kullandıklarını bilemiyorum.. Ben 135bin km'de aldım 137bin km'de yağ değişimi yaptırdım şu an 139.400 km'de..
 
aracı istanbula getirme şansın varmı..eğer sorunun çözülmezse burada baktıralım.sanki fincanlar boşalmış
 
aracı istanbula getirme şansın varmı..eğer sorunun çözülmezse burada baktıralım.sanki fincanlar boşalmış

istanbula getirebilirim hangi semte nereye gelmeliyim? ve fincan boşalması nedir masraflı bi durum mu?:)
 
5322417345..beni söyle ve öyle konuş ayrıca tlf da derdini iyi anlat belki aracını kullanarak getirmeni istemez
 
aracın gidişinde hiç bir sorun yok bujileri emme manifoldunu ve o birsürü şeyi değiştirdikten sonra çekiş daha da güçlendi hatta.. arayıp adresi alırım teşekkür ederim yardımlarınız için :)
 
Geri
Üst Alt