Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

LEon Rütuş Kalemi...

samuel-beto

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Kas 2010
Mesajlar
494
Yaş
36
Arkadaşlar ufak tefek çizikler için rütuş kalemleri varmış... Seat Servisini aradım aracın rengine göre getiriyorlar...
3-4 hafta sürer gibi şeyler söylediler gelmesi için...
Bunun bildiğiniz altarnatifleri varmıdır?
 
Bir urun vardi ya scratch fix'mydi tam hatirlamiyorum..o isini gorecektir..
 
Ne kadar etkili bu acaba
 
çizikler için servis kalemini kullanmadım hiç ama fit it pro diye bir ürün var. düzgün kullanıldığında ufak çizikleri gideriyor fakat farklı bir tabaka bırakıyor üstünde zaten belirgin çizikleri kapatamıyor.
 
Sanayide herhangi bir boyacıya gidin. Kaliteli bir markadan 100 gram rötüş boyası yaptırın. İnce fırça ile aracınıza kendiniz uygulayın. En ucuz ve temiz yol bu bence.
 
Arkadaşlar önerileriniz için Teşekkürler... Şimdi Seat Servisine götürdüm kendi renginde rötuşları yaptılar... Kafam rahatladı...
 
Çizik kalemi hiç bir işe yaramıyor sakın almayın paranızı çöpe atmayın. rutüş suluboya fırçasıyla yapılır zaten kendinde yapabilirsin.
 
Çizik kalemi hiç bir işe yaramıyor sakın almayın paranızı çöpe atmayın. rutüş suluboya fırçasıyla yapılır zaten kendinde yapabilirsin.

Aynen bu söylediklerini serviste söyledi hocam... Kendilerine yaptırdım Orjinal boyasıyla istediğim gibi oldu..
 
Geri
Üst Alt