Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Otomatik Açılan Bagaj Kapısı..

Selçuğum eline sağlık, çok şahane olmuş. yaratıcılıkta üstüne yok kardeşim....
 
yine yaptınız yapacagınızı gerçi bende biraz şait olduk sanayideydim selçuk vede burak iyi ikili olursunuz hadi bakalım başka projelerde bekliyoruz
 
bora bagaj açma - YouTube
selçuk bu nasıl sence? birazdaha basit ama sağlıklımı dersin?

Burda iki handikap var birincisi amortisör ters takılıyor kavrama noktasını arttırmak için ikinciside yay işi.. aslında bi çok skoda da var bu yay olayı fakat arabadan arabaya değiştiği için amortisör basınçları (her ne kadar standart takılmış olsada 10-20 Newtoon aerası değişiyor güçleri, isteyen deneyebilir aynı iki araçtan biri neredeyse kapıyı kaldıracakken diğeri yerinden oynatamayabiliyor) öyle standart bi ağırlık yada yay kullanılamıyor, ikinciside amortisörler ters takıldığı için tam açıldığı noktada frenleme yapamıyor (amortisörlerin özelliği açılma noktasına yakın itme kuvvetini zayıflatıp tutma pozisyonuna geçerek yavaşlatıp durdurması, her amortisörde var) buda menteşelere zarar tabi..
 
ben bu olayı duyunca hemen gidip denedim ama ucuza mal edim dedim 20 liray 490 n amartisor aldım zınk diye açıyor ama kapatmak için benim gibi pehlivan olmanız lazım :)
bide benim aldığım amartisorler renoult flaş için miş ara ara takılma yapıyor daha kaliteli malzeme ile daha iyi olur
tabiki çöllü kardeşinki ütopik bişe çok orjinal onu tutması beklenemz
 
hayırlı olsun çok güzel bir uygulama olmuş.bu arada bu özellik jettalarda'da mevcut ve ben çok kullanıyordum :)
 
Geri
Üst Alt