Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Orjinal Kriko Seti ve 225-45-17 lastik ARIYORUM

wezosso

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Ağu 2012
Mesajlar
128
Yaş
38
Arkadaslar leon kriko seti ve 225-45-17 lastik arıyorum elinde ihtiyaç fazlası olanlar varsa alabilirm. İstanbul içi olması tercih sebebidir. Teşekkürler...
 
önümüzdeki hafta jant-lastik sökücem aracımdaki 18 takmak için
lastikleri satabilirim 225/45/17 michelin 2011/şubat çıkışlı ilgileniyosanız pmden ulaşabilirsiniz
fiyat olarak 600 düşünüyorum
 
Bendeki lastikler icin tekrar gorusebiliriz. Fiyati uyguna cekecegim
 
kriko seti hakkında yardımcı olabilcek bi arkadas varmı acaba ebay de falan bulunabilir mi yada cıkmacı tanıdıgı olan bi arkadas yardımcı olursa cok seviinirim bayramda köye gitcem yolda bi aksilik yasarsam napcam :(
 
SEAT LEON TOOL KIT JACK SET GENUINE 2005-2012 | eBay

SEAT LEON JACK KIT 2005-2010 VOLKSWAGON GOLF AUDI SKODA | eBay

arkadaslar bu 2sini buldum acaba sipariş versek bi sıkıntı olur mu daha önce yurt dısından hic alısveriş yapmadımda bi bilgilendirme olursa cok sevinirim... son olarak yanılmıyorsam bu setler orjinal yani araç üstündeki ile aynı dimi?

Yurtdışından sıklıkla alışveriş yapan biri olarak şunu söyleyebilirim Hiç bir sıkıntı olmaz, alatse Benim arabadakinin aynısı fakat çok işlevsel olmadıgını bil.. Bu fiyatlara Gümrüge de takılmaz, Yalnız Türkiyeye gönderimi varmı ona bir bak yoksa sen alırsın onlar gönderemez iptali için ugraşırsın :eek:key:
 
İstanbul avrupa yakasında lassa bayisi tavisye edecek bir arkadas var mı?
(bugün bir bayiye girdim adamlar mafya gibiydi lastikle pek alakaları yoktuda o yüzden soruyorum )
 
Geri
Üst Alt