Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon On ve Arka camurluk sinyali (Yardım)

leon48

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ocak 2011
Mesajlar
56
Yaş
36
Selam arkadaslar..2008 model leonuma on ve arkadakı camurluklara ıcınde ısık yanan reflektor takmak ıstıyorum..Piyasada bu ısıklara nedenır bılmedıgım ıcın tam anlamıyla ıfade edemedım:) ama bu ısten anlayan arkadaslar nedemek ıstedıgımı anlamıslardır.Bu parcayı satan site varsa lınkını paylasırsanız sevınırım ıyı gunler herkese
 
Amerikan park lambası die geçer o dedğin ışıklı reflektörler internette bi dünya var her markaya uyar sen düz olan model değilde kavisli olan modelden alcaksın her yerde bulabilirsin,arkalar kırmızı önler genelde sarı olarak 4 lü olarak satılır.
 
cok hos oluo ama bıde tamponları kesme ısı olmasa ;)
 
Arkadaslar tamponu delmeden cıft taraflı bantla yapısır mı acaba bunlar?Bide parklardan paralel mı cektırmek lazım ki?
 
Arkadaslar tamponu delmeden cıft taraflı bantla yapısır mı acaba bunlar?Bide parklardan paralel mı cektırmek lazım ki?

elektrik kablosu çekilceği için kabloyu geçirmek için illaki delmek gerekir.. Hadi ona çözüm bulunsa çift taraflı bantla yapıştırdığınızda çok dışarda durur orjinal durmaz..
 
Geri
Üst Alt