Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Mk2 Balata&Disk `lerden Gelen Ses

tibuk5361

Kayıtlı Üye
Katılım
24 May 2016
Mesajlar
401
Yaş
37
Merhaba arkadaşlar,
Konuyu şöyle gireyim, disklerim ve fren balatlarım 2016 nın sonunda yenilendi, daha 20.000 km bile yapmadı, kaldı ki öyle sık sık fren kullanan bir şoför de değilim.Yani özetle malzemeler yeni.
Aracımla sağa dönüşlerde cikcikcikcikc ses geliyor, sola dönüşlerde birşey yok, düz giderken de ses yok, araca 5 kişi bindiğimizde yine sol taraftan cik cik ses geliyor.1-2 kişi bindiğimizde yine ses yok. Ama sağa dönüşlerde ses sürekli mevcut, bu sesin kaynağı ne olabilir? Balata şişince düzgün takılmadığından sürtme mi yapıyordur?
 
Belki küçük bir taş parçası balataya yapışmıştır sökülüp temizlenebilir. Ya da balatalar orjinal değilse zaman içinde ses yapma durumu da olabilir.
 
Ayni problem bende arabayi 6 cm dusurdukten sonra cikti cok sinir bozucu


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Geri
Üst Alt