Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon koltuk döşemesi

tit

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Ocak 2013
Mesajlar
60
Yaş
39
Selam arkadaşlar. Bu leon Fr'ın koltuk döşemeleri ne kadar kalitesizmiş ya siyah döşemeler beyazlaştı kirden bir de plastikler.. Orjinal kaliteli birşey bulma ihtimalım var mı?
 
Kalitesizlikle ne alakası var kardeş. Siyahın kaderinde zaten kirlenme her zaman vardır. Sen pis bindiysen ve geç temizlik yaptiysan elbet daha da hızlı agarma yapacaktır. Plastiklerde de hiç bir sıkıntı yok bende. Hala ilk günkü gibi.
 
bir detaylı iç temizlik sorununuzu çözecektir
 
2011 sonu 2012 başı beyaz siyah Fr döşemelerinde durum daha vahim beyaz kısımda lekeler çok belli oluyor sildirincede tüylenme yapıyor siyah kırmızı dikişli bizim koltuklardada ter kaynaklı beyazlama yapıyor hava ve ilaçlı tapanca ile birşey püskürtüp çıkartıyorlar sorun olmuyor
 
Geri
Üst Alt