Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

leon kolçak

yellowdriver

Kayıtlı Üye
Katılım
21 Kas 2011
Mesajlar
113
Yaş
42
arkadaşlar, bu iki kolçaktan birini (büyük ihtimalle ikiside aynı gibi görünüyor) ebaydan alabilirsem taktırmak istiyorum. orjinalle boyutlar aynı gibi. yabancı dilim yok ve çeviriden de birşey anlamadım. orjinal kolçakta takmak için ayriyeten metal bir aparata ihtiyaç var mı ve eğer öyle bir parça varsa bunda var mıdır acaba? kısaca bunu monte ettirebilirmiyim?
son olarak ebaydan bana bunu alabilecek veya yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim. herkese kazasız belasız günler

1- Seat Leon 1P - PASSFORM Mittelarmlehne / Armlehne (NEU) | eBay

2- PASSFORM Armlehne Mittelarmlehne Seat Leon 1P 11/2005- | eBay
 
Tam tanimlamayi cevirmeye baslamistim ki aklima birden Turkiye'ye yollanip yollanmadigi geldi. Bunlari alamazsiniz, birisi sadece Almanyaya, digeri de Almanya ve Avusturyaya yollaniyor. Baska bakmaniz lazim. Ama yok olsun sen ille de orda ne yaziyo ben bilmek istiyorum dersen cevireyim abi:)
 
teşekkür ederim. canımız sağolsun. bir ara elimiz bolardığında alacağız veya servis indirimini kollayacağız artık. tekrardan teşekkürler. bu arada ülkemizde hertürlü aracın oem parça ve kolçakları mevcut, şu leon2 nin bir türlü çıkmadı. 250 civarı olsa hemen taktıracamda, 100 TL civarı diğer markalara oem kolçaklar varken 600 TL yi bir kolçağa vermek zoruma gidiyor :(
 
Geçen çıkmacılara gittim hani kazalı bulur alırım diye eleman abi sen yabancı değilsin senin gibi sırada bekleyen 5 kişi var diyince çıkmasınada sıra olduğunu öğrendim :)
 
ben son eklediğim ürünün türkiye ye kargo edilebildiğini öğrendim. herhalde yarına kadar karar verip, alacağım. 265 TL civarı bir maliyeti olacak bana ama 550 TL ye göre yarı yarıya. ne yapalım artık.
 
ben son eklediğim ürünün türkiye ye kargo edilebildiğini öğrendim. herhalde yarına kadar karar verip, alacağım. 265 TL civarı bir maliyeti olacak bana ama 550 TL ye göre yarı yarıya. ne yapalım artık.
kargo mailiyeti buna dahil mi acaba?
 
75 Euro üzeri gümrüğe takılabilir, bilginize...
 
265 TL ye onu alacağınıza oemvagdakine 100 tl fazla verip alın hem orjinal olur hemde içinize siner:eek:key:
 
Geri
Üst Alt