Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon kırmzısı ile güneş yanığı arasındaki akrabalık hangi derecededir?

nargile_99

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Eyl 2009
Mesajlar
31
2007 1.4 TDI siyah ibiza (yeri bende bambaşkadır) perte ayrıldıktan ve bende iyileştikten sonra tekrar araba arayışına girdim. ikinci el, sıfır, alman, uzakdoğu, avrupa bir çok araba inceledim ancak yine kürkçü dükkanına geri geldim. Gerçi başka marka alsam da yine SEATçı olarak kalırdım.

Sonuç; Leon FR + FR Plus paket opak kımızı renk için sipariş verdim nasip olursa temmuzun ilk haftasında teslim alacağım. Ankara hala satışa başlayamadığından dolayı İstanbul'dan 52.500'da bitirdik fiyatı.

Renk seçiminde beyaz ve kırmızı arasında çok kararsız kaldım ama sonunda %100 emin olmayarak kırmızıyı seçtim. Kırmızı çok mu iddialı acaba, göz değer mi, içim 18 yaşında kimliğim 40 yaşında yoksa orta yaş bunalımına mı girdim gibi bir süre şey geçti aklımdan.

Sizlerle aklıma takılan bir hususu paylaşmak, öneri ve bilgilerinizi almak istiyorum. özellikle kırmızı renk kullananlardan;

1-Kırmızı renk güneş yanığı oluşumunda yanlış bir seçim midir?
2-Güneş yanığı olursa SEATlarda kaç yıl sonra olur?


Siparişi değiştirmek için fazla vaktim yok ama sizlerden gelen bilgilere ve görüşlere göre ya kırmızıya devam yada iptal edip beyaz isteyeceğim.

Katkıda bulunan herkese şimdiden teşekkürler
 
Abi kendini kaç yaşında hissediyorsan o yaştasındır. Beyaz candır kırmızı heyecandır. Pişman olacağını sanmıyorum. Fikrimi soracak olursan ben can dan yanayım. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim.
 
6 ayda bir boya koruma yaptırın. Güzel güzel aracınıza binin. Hayırlı olsun :)
 
Öncelikle hayırlı olsun, kırmızı güzeldir dikkat çeker dediğiniz gibi, bu arada bu fiyata aldığınız araç 1.4 dsg mi düz mü?
 
On Numara Tercih Daha Bu gün Gördüm yeni kasada tercih edeceğim tek renk olurdu sonrasında siyah yada Speed blue..

6 ayda bir boya koruma üç yılda birde pasta cila yaparsanız güneş yanığı nasıl olur bilmezsiniz bile tabi uzun süre kirli bırakmamak, fırçayla yıkamamak ve kılcal olarak çizilmemesine dikkat etmek kaydıyla..
umarım açılır tavanlıdır.. jantlarda 18 ise yeni bi Body kitle sizi gayet iyi heyecanlandırır aracınız, hem böylelikle yaşınızıda unutmuş olursunuz ki önemli olanda unutulan yaşla yaşamaktır hayatı :eek:key:

Şimdiden hayırlı olsun..
 
Kırmızı Leon FR siparısı vermıssınız en iyisini yapmışsınız FR a kırmızı cok yakısıyor yanlız kırmızı cızıgı cok belli eder kılcal olsun veya bırı bıcagı taksın hemen belli eder düzgün bakarsanız pişman olmazsınız. Bizde kırmızı alıcaktık babam sırf cızıgı cok bellı edıyor dıye almadı. Olsun beyazda güzel bunada şükür.
 
umarım açılır tavanlıdır.. jantlarda 18 ise yeni bi Body kitle sizi gayet iyi heyecanlandırır aracınız,
titiz adamın biriyim temiz bakarım zaten. açılır tavan ve led paket var ancak jantlar standart belki ilerde hallederim şimdilik kastırmaya gerek yok diye düşündüm. aslında kırmızı rengi gerçekte görmeden alıyorum. fotolardan anlamaya çalıştım. gören birisi olarak yaptığınız yorumlar benim için önemli :eek:key:
düzgün bakarsanız pişman olmazsınız. Bizde kırmızı alıcaktık babam sırf cızıgı cok bellı edıyor dıye almadı. Olsun beyazda güzel bunada şükür.
hepimiz SEAT'ız renk ayrımı yapmaksızın :)
 
Renk işi tamamen zevktir. İkisi de güzel renkler. Hangisi hoşunuza gidecekse onu alın derim.
 
Geri
Üst Alt