Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon jantıyla golf e devam (bu sefer 17)

hocin

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ara 2011
Mesajlar
190
Yaş
48
16 leon jantıyla konu açmıştım, 17 janta geçmek istediğimde elime yine orjinal ve beğendiğim opsiyon jant geçti ve yine golfümü leonladım:) 225 45 17 continental sport contact 5 i tercih ettim 3cm yay uygulaması yaptım( eibahch pro- kit). Açıkcası görünüş olarak sonuçtan hoşlandım. Lastiklerde kullandığım en iyi 17 lastik, yayda gayet başarılı. Geçen konumun sonuna bu jantlarla foto koymuştum ama tüm uygulamaları yaptıktan sonra gündüz gözüyle çektiğim bu fotoğrafı paylaşmak ve beğeninize sunmak istedim, teşekkürler;)

 
vallah beğendim gayet güzel olmuş, çok yakışmış
 
Şık olmuş, güle güle kullanın.
Benim de düşündüğüm ve aradığım bir jant, sıkılıp satmayı düşünürseniz haberimiz olsun.
 
vallah beğendim gayet güzel olmuş, çok yakışmış
teşekkürler
Şık olmuş, güle güle kullanın.
Benim de düşündüğüm ve aradığım bir jant, sıkılıp satmayı düşünürseniz haberimiz olsun.
İstanbuldaysanız dolapderede, piyalepaşa diye geçiyor Arıcıoğlu otomativin şubesi var iyi esnaflar, ellerine sürekli orjinal jant geliyor. oraya arada uğrarsanız illaki VW guruptan bişey bulursunuz yada orijinal marka jantlar könig,bbs sıfır yada ikinci el ...
Golf e daha çok yakışmış sanki bu jant benim baya hoşuma gitti

kurye ile elden teslime verildi
sağolun
 
Farklı ve tatlı bir hava katmış güzel günlerde kullanın :)
 
Farklı ve tatlı bir hava katmış güzel günlerde kullanın :)
vag gurubu jantlar birbirine gidiyor bence... bide orijinal geçenki 16 jantımı 60-70 km ile kaldırıma vurdum hafif bi yamukluk oldu :)) en güzel replikayı alsam ortadan ikiye bölünürdü araba belkide pert... orijinal candır:)
[doublepost=1458941331,1458941217][/doublepost]
Gayet güzel olmuş bence süper
benimde içime sindi teşekkürler bide bugün yanımda bi leon gidiyodu aynı jant, dur kalk trafikt yavaştan giderken.. hafif agresif hoş durduğunudüşündüm :)
 
Jelibon reklamındaki gibi
Önce ekşi
Sonra tatlı...

Trakyalı Gönderdi...
 
Geri
Üst Alt