Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon FR Sunrooflu fiyatı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeonStyle

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Eki 2012
Mesajlar
2,531
Yaş
24
Abilerim, arabayı satmayı düşündükte biz leonda sunroof seviyoruz FR almayı düşündük ondada sunroof istiyoruz şuanda ellerinde sunrooflu varmıdır.? varsa fiyatı nedir bilgilendirirseniz çok sevinirim.
 
Yeni kasa araçları üretime sokmak için eski üretim bandında revizyona gideceklerinden dolayı artık 2 paket halinde leonları bitirme planı içindeler. Kaldı ki bu plan o kadar önceden yapıldı ki, şu anki eski kasa araçlar için fazla malzeme stoklarını tüketmek adına hem dizele hem de benzinli araçlara göre paketler (style ve fr) oluşturdular ve hem dizel hem de benzinli araç alacak müşterileri memnun edebilmek adına güzel güzel ilaveler (eskiden ekstra ücretle satılan bi-xenon gibi ilaveler) yapıp satışını da kolaylaştırdılar. Bu saatten sonra ancak ve ancak bayinin elinde kalmış özel opsiyonlu bir araç bulursanız o zaman belki alabilirsini. Aksi halde sunroof olayı maalesef yok artık. Ben de alırken aracı, sormuştum satış temsilcisine ve gelmeyeceği bilgisi verildi.
 
ya hasan sen pıyasayı hıc takıp etmıyormusun bır suru konusu oldu bunun sıfırda sanrouf yok alırsan sıfıra yakın araclara bakıcaksın
 
ya hasan sen pıyasayı hıc takıp etmıyormusun bır suru konusu oldu bunun sıfırda sanrouf yok alırsan sıfıra yakın araclara bakıcaksın

bizde alırız testereyi makası camı kendimiz yaparız. :) neyse.. ben yinede bi bayileri arıyım belki vardır kısmet.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt