Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Fr Stop hkk

erkanucan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
15 Tem 2013
Mesajlar
29
Yaş
37
iyi sabahlar kazalı seat leon fr dan ( 2012 ) ledli stoplarını satın aldım. Aldıgım fiyat bana gore cok uygun. Aracım zaten copa plus kendi aracıma takmaya gerek yok. Stopların kondisyonu sıfır ayarında cizigi catlagı vs yok. Satmak istersem bu stoplar ne kadara gider bilginiz var mı ? stoplar orjinal haliyle, aktif olarak calısmakta sinyal ampulleri vs ledlerde de sıkıntı yok. Sıfır sayılır o derece... simdiden tesekkurler..
 
burda bir çok kişinin işine yarayacaktır. hayırlı satışlar
 
Tesekkur ederim lakin satıs amaclı konu acmadım Kadir hocam. Bilgilendirilmek istiyorum makul ve cezb edici fiyatlar verilir ise o zaman satabilirim aksi takdirde yedek olarak garajımda tutacagım her hangi bir kaza kırılma ( ALLAH korusun ) gibi olayda yedek oldugu icin sıkıntı yasamadan yerine takarım diye dusunuyorum... saygılar
 
Hmm, o kadar ediyorsa gercektende iyi bir fiyata almışım stopları. Pek sanmıyorum 700 lira verecek cıkarma zaten opsiyonlandı fakat gelişmeler ne gosterir bilemeyiz.
 
Geri
Üst Alt