• Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
    Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from the forum

Leon FR arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Floydian

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
1,978
Yaş
30
İsim
Alp Sarıgül
Nereden
İstanbul
Plaka
GTI
Düşündüm taşındım çareyi yine Seat'da buldum. Leon FR arıyorum arkadaşlar bilginize..
 

mfb

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Eyl 2009
Mesajlar
1,332
İsim
Mehmet Furkan Boğazlıyan
Nereden
İstanbul
Plaka
34 DE 6667
boşver fr'ı temiz favorit bulup favorit alıcam ben sana swaplarız bide onu 2.0 tfsi motor koyarız :D:D skodacı seniii!
 

06 levent 534

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
8,966
Yaş
47
İsim
LEVENT KARACA
Nereden
Ankara
Plaka
06 LK 534
kolay gelsin alp hoş olur
 

DOUKAN

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
3,409
Yaş
30
İsim
Can Dogukan Ertan
Nereden
İstanbul
Plaka
06 TRY 65
Alternatif çok Alp Sahibinden'de...
 

ismaiL

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
1,150
İsim
İsmail ÖZ
Nereden
Mersin
Plaka
33 HV 880
Alp ben hala VRS'nin daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum...
 

mfb

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Eyl 2009
Mesajlar
1,332
İsim
Mehmet Furkan Boğazlıyan
Nereden
İstanbul
Plaka
34 DE 6667
alpcim şaka bi yana fr iyi seçim çünki vrs'i 1-2 sene kullandıktan sonra satarken çok sıkıntı çekicektin. en azından fr ı 1 sende satarsan ben alırm :D
 

mayham85

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
3,915
Yaş
34
İsim
Yunus Emre ŞİMŞEK
Nereden
Eskişehir
Plaka
06 BZ 6686
Alp ben hala VRS'nin daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum...
ismail alp in istediği rs e ben ekspertiz yaptırdm ankarada. fiyatta anlaşamadılar hatta şuan rapor masamda hatasız yazıyor araç için.

valla ne yalan söyleyim octiyi çok severim ama hiç içimede sinmedi o araç.
 

can

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ağu 2009
Mesajlar
1,360
İsim
Can Temiz
Nereden
İstanbul
Plaka
34 CTT 89
bir iki ay önce düşünseydın bunu Alp yeşil fr vardı 42 bine full+full =) gerçi şimdi gene var ama ne kadar bı kendın bak ıstersen , belkide bakmışındır =)
 

Floydian

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
1,978
Yaş
30
İsim
Alp Sarıgül
Nereden
İstanbul
Plaka
GTI
ismail alp in istediği rs e ben ekspertiz yaptırdm ankarada. fiyatta anlaşamadılar hatta şuan rapor masamda hatasız yazıyor araç için.

valla ne yalan söyleyim octiyi çok severim ama hiç içimede sinmedi o araç.

Araba temiz o konuda kuşku yok. Yalnız adamın son dakkada cayması ve fiyat yükseltmeye çalışmalı gerdi beni. Arabadan soğudum.

---------- Post added at 01:17 ---------- Previous post was at 01:16 ----------

kolay gelsin alp hoş olur
Sağol abi..

---------- Post added at 01:20 ---------- Previous post was at 01:17 ----------

Alternatif çok Alp Sahibinden'de...
Doğu düşündüğün alternatifleri bana pm atarsan sevinirim belki işime yarar :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt