Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Fr 150 hp dsg yakıt tüketimi.

bahtitopal

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Eyl 2016
Mesajlar
297
Yaş
42
arkadaşlar forumda yeniyim.Araç leon fr 150 actsiz dsg için kapora yolladım bayram sonrasında aracı teslim alacağım aynı bayide act li modelde var ama benim araçta fr plus paket var.actli ile aynı paraya geliyor.ancak değerli yorumlarınızla aydınlatırsanız aralarında yakıt açısından çok fark yaşarmıyım.Ona göre kararımı değiştireceğim.
 
Abi bende 150 act var 7.4 8.0 arası değişiyor
aşağı yukarı şehir içinde 1 litre fazla yakıyor galiba actsiz olan yani 8,5 -9 arasında yakacak anlaşılan teşekkür ederim kardeşim 3 bin tl fark vermeyeyim o zaman şimdiki aracım polo dizel eskisi kadar çok km yapmayacağım çocuk 2 aylık :) senede 8 -10 bin belki.o nedenle dizel almadım zaten.Teşekkür ederim cevabın için.
 
dizel polodan yani 3 silindirli araçtan fr a geçiyorum birazda benzinli kullanayım 10 litreyi geçmesin yeter. dizel polodan önce 2001 civic sedan vardı 1.6 ies deli gibi yakıyordu bu onun kadar yakmaz herhalde.hondam sağolsun 11 litrelerde geziyordu pompa hesabı.
 
Act uzun yolda 3.6 gibi yakıt avantajı sağlıyor ama şehir içinde açt yi açmak çok zor gaza hafif bi şekilde bastiginda act dırek devre dışı kalıyor
 
2 gün önce aracımı teslim aldım sonunda iş yoğunluğum ve çorumun bana uzak olması sebebiyle Fr'ıma kavuşamamıştım.Yakıt olarak araç sıfır haliyle çorumdan ankaraya 110 sabit arada 170-180 yaptım çok az bir bölümde ortalama 5,2 yaktı.Ankaradan da zonguldak Ereğli'ye ortalama 5,5 yaktı 120 sabit arada otobanda 200 yaptım o kadar şehir içi şuan 8,5 gösteriyor herhalde düşer zamanla.Daha 650 km de araba :)
 
şehir içi .6.5 ile 7.8 arası geziyorum gayet memnunum yakıt konusunda
 
Geri
Üst Alt