Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon FR'ıma sonunda kavuştum...

ismailelb

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Ocak 2013
Mesajlar
44
Yaş
43
Uzun zamandır beklediğim fr'ıma sonunda kavuştum, Kol dayama ve spor pedalımı taktırtıktan sonra Diyarbakırdan Vana uzun bir yolculuk yaptım. İçeriye aldığı ses çok mu fazlaydı yoksa ben mi yol yorgunuydum o konu biraz muallak! ilerleyen günlerde benzin sarfiyatı ve performansı hakkında tespitlerimi sizlerle paylaşıcam...
 
Teşekkür ederim arkadaşlar, ben bu ses olayını çözemedim,
bildiğin yolda beynim patladı... Çözüm üretilmesi gereken birinci konu desenize :)
 
aracın tekrardan hayırlı olsun dostum resımlerı yok sanırım :)
 
Öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun. Keyifli güzel araç. Allah kazasız belasız binmeyi nasip eder. Size tavsiyem bir kurban kestirin. Araç baya göze geliyor.

O ses olayını ben geçen hafta yaşamıştım. Serviste önce test sürüşü arkasından da lifte kaldırılınca araç sorun ortaya çıktı. Porya bilyası sıkıntılı çıktı. Servisten değişince çözüldü ama ben yine de yalıtım yaptıracağım. İlk işim bu. Bagaj tarafında hiç yalıtım malzemesi yok. Arka koltuğun da direkt böyle sacın üzerine oturtulduğunu duydum. Dolayısıyla o bölgeyi söktürüp güzelce yalıtmayı düşünüyorum. Çok masraflı olacağını düşünmüyorum sadece emek ve sabır gerektiren bir iş. Güzelce yavaş yavaş her bölgeyi yalıtırsak ses sorununu epeyce çözmüş oluruz diye düşünüyorum.
 
güle güle kullan
hayırlı olsun :)
 
Geri
Üst Alt