Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon ESP

achillas

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Nis 2011
Mesajlar
45
Yaş
38
Arkadaslar 2010 leon almak uzereyem ama araci alacagim kisi aracta esp varmi bilmiyor sadece orta konsolda tcs of diye bisey yaziyor acaba makyajli kasalarda esp tcs diyemi geciyor arac sahibi haber bekliyor acil yardm ederseniz sevinirim
 
Benim bilgim yok ama kullanan arkadaşlar görünce yardımcı olacaktırlar.
 
Arkadaslar yardimci olacak varsa sevinirim esp li almak istiyorm araci ogrenmem lazm bunu
 
2010 style ise ve de tcs off yaziorsa dsg yoksa esp yoktur

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Aynn 2010 manuel tsc of yaziyor

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

Konsolun fotosunu yuklemek istiyorum ama yapqmadm bi turlu nasi yapiyoz acaba
 
Birde esp sizce cok onemlimidr kafam karisti biraz araci begendim ama hep esp li ariyodum
 
ESP bence çok önemli. Esp'nin yapabildigini hiçbir sürücü yapamaz. Esp gerektiginde sadece tek bir tekere fren uygulayarak arabayı çizgide tutabilir. Eger arabayı sakin kullanıyorsanız ve yol tutuş konusunda ekstra bir beklentiniz yoksa espye çok ihtiyaç duymayacaksınız ama gün gelir ani direksiyon kırarak bir engelden kaçmanız gerektiginde arabanın arkası koparsa espyi ararsınız. Kışın hafif buzlanmada araba 4 tekerden viraj dışına dogru kayarsa esp bunu engelleyebilir ama siz fren uyguladıgınızda araba daha çok kayar. Esp'nin ne işe yaradıgını çok iyi biliyorum. Çok kez yardımı oldu özellikle kaygan yolda.
Dipnot: Esp arabanın yoltutuşunu artırmaz. Yol tutuş kaybı yaşandıgında güvenli bir biçimde çizgiye sokmada çok önemli yardımı olur.
 
Geri
Üst Alt