Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon day light

Badoo

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Tem 2011
Mesajlar
43
Yaş
37
gunduzfar.jpg
Sisleri iptal mi ediceksin? böyle birşey daha güzel olurdu bence
 

Ekli dosyalar

  • untitled.jpg
    untitled.jpg
    2.7 KB · Görüntüleme: 46
  • gunduzfar.jpg
    gunduzfar.jpg
    38.6 KB · Görüntüleme: 73
Bunu ingiltere seat sitesinde görmüştüm ama türkiyede yok heralde.Sislerin altına montaj yapabiliyolar mı? olmadı oyle bişey yaptırayım
 
Bi ara yaptırmayı düşünmüştüm seat servisine sordum böyle parça elinizde var mı getiriliyor mu diye olumsuz cevap verdiklerinden sonra fazla üstünde durmadım sislerin altını kesip biçerek philips marka gündüz led alıp yapılabilir gibi geliyo bana ugrasmak lazım:) sadece sana fikir olusun diye dedim sisleri iptal etme bi gündüz farı için kendi fikrim siteden arkadaşlar yardımcı olucaklardır okuduklarında:eek:key:
 
[video=youtube_share;Z2HssQgM98k]http://youtu.be/Z2HssQgM98k[/video]
 
Ürün kargoyla beraber 207 euro ama gümrüğe 75€ dan sonra takılıyomuş sanırsam :( ne kadar vergi ödeniyo acaba şimdi onun dosya masrafı ıvırı zıvırıda çok olur gibime geliyo
 
slm

ben aero ön tampon yanlarına taktırdım avcılarda sezgin usta yaptı şimdilik hiç bi sorun yaşamadım fena da durmuo:))
 

Ekli dosyalar

  • leon.jpg
    leon.jpg
    100.8 KB · Görüntüleme: 53
Fenada Durmuyor Ne Demek Bence 10 Numara Olmuş :eek:key:
 
Bence gerek yok Sislerdeki çakma çin işi xenonlar bile daha iyi duruyor.. Hem bu iş Fabrikasyon olursa güzel olur ve angel far nasıl sadece BMW ye gidiyo idiyse bu gündüz farı işide bence Audiye has kalmalı.. yoksa audiye benzeme çabası gibi oluyo:eek:key:
 
Geri
Üst Alt