Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon düşünüyorum siz ne dersiniz?

erdcan

Kayıtlı Üye
Katılım
19 Nis 2010
Mesajlar
11
Yaş
41
Seat Leon 1.6 Stylance 2007 Model 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 32030330
arkadaşlar ilandaki leon bugün baktım gayet temiz sadece bir kapıda küçük lokal boya olduğunu söyledi. enson 28500 diyor aşağı inmiyor

birde şu araç var
Ford Focus 1.6 Trend 2009 Model 30.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 86608925

focus otomatik, ikisine de tüp düşünyorum.
leon donanım olarak + sı var,
focusunda piyasası var. gönlüm "aslan" desede hemen satılmasından ötürü focus öne çıkıyor. 30 a bırakacak.
siz ne dersiniz?
 
tabiki de leon :) araç bakarken zonguldağın yakın olması sebebiyle ilandaki araçla bende ilgilenmiştim ama fiyatı yüksek gelmişti.birde araç nerdeyse 2 yıldır ilanda hala satılamadı.
 
banada garip geldi, arkadaş hiç aşağı düşmüyor, enteresan ilan 2 yıldır orada, adam lpg taktırmak istemiyorm diyor, dizel focusla takas düşünüyor.
 
evet araç satılamıyor bir türlü, gariptir. bugün inceledim gayet güzel duruyordu, 28 e bıraksa alabilirdim ama hiç düşmedi.
leonun görünümü donanımı beni mest etti fakat fiyat yüksek gibi geldi
 
bence o leon o fıyata alınmaz biraz daha iyi piyasayı kovalayıp daha dolu araç bakabilirsin 30 31 e
 
erdal focusların otomatiklerinden çok yakınanlar var bir de karşılaştırdığın araçlar arasında dağlar kadar fark var ilandaki focusun donanım olarak clio dan farkı yok...boooom boooş...ben o focus un daha kolay satılacağına inanmıyorum...leondan vazgeçme bence...fiyatı da eğer sıkıntısı yoksa klimasını falan kontrol ettir viteslerine de iyice baktır bence iyi...bende 2008 var seneye satacam zaten seat servisi 27-28 fiyat veriyor mesela bana... ki elden de 32 den aşağı falan satmayı düşünmem açıkçası...fiyatı iyi...içine sindiyse kaçırma...baş belası bir aracı 2 bin ucuza alsan ne olur bunların sıkıntılısı adamı bitirir kardeş... şu fiyata var bu fiyata var dememiz doğru olmaz kardeşim temizi temiz fiyatadır derim ben hep...ucuz olan leon adamı kanser eder...
 
Walla ben Palio dan yana kullanıyorum oyumu, kutu gibi araç bin dünyayı dolaş...
 
selçuk kardeşimde var 1.3 multijet anlatmaya kelimeler yetmez bizimki bir de van şimdi arkasını da açtıracağız çünkü araç sorunsuz ve de bedava yürüyor...

Abi kilometrede 150 - 180 kuruş yakan araba daha ne istiyon allahtan, yalnız uzun yolda pek ağır vasıtaların yakınından geçmiycen; Rüzgarından yolun dışına çıkmamak için sıkı kavramak gerekiyor direksiyonu, ben beğeniyorum şahsen daha ne yaksın yahu bi motor! 100 km gitsem ben bile içerim 4 lt mazotuu :D Yalnız bu 190 mı 180 mi nm/tork olayı pek inandırıcı gelmedi bana; yokuşta uçması lazım kağıt üzerinde, reel de ise "eh işte" ;)
 
Geri
Üst Alt