Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon cupra 2011 kw vairant 1 coilover

CUPRAMAN

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Ara 2010
Mesajlar
53
3 hafta önce sipariş verdigim kw vairant1 haftaya gelicek max 4 cm basıyor çok bilmiş biri dün muhabbette 2011 kasalarda fazla basmıyor dedi fikri olanlardan yardım.
Acaba başka bı markamı alsam daha arabada gelmeden değiştirmem lagzim :/((
Bu arada Aralık 28 vermiş oldugum cupra siparişi hala gelmedi siz nekadar beklediniz ?
 
coıl nasılda max 4 cm basarmıs nasıl sacma b laf olmus o oyle.ayrıca sıparısın uzerınden 2 ay bıle gecmemıs tam olarak,vw roccolar ıcın mılleti 3 ay bekletıyordu
 
arac heralde onumuzdekı ay gelır dıe dusunuyorum 3 ay sure verırler genelde ... bunun dısında modelden modele degısıyor oyle bırsey yok modelıne gore 12cmde basarsınız 3cmde basabılırısız. guzel sallamıslar yenı kasa basılmıyor dıe onlara benım ımzamı gosterın konı coıloverlı eskı halı aracımda 2011.
 
bu aralar gelmesi lazım bayii ile konutunuzmu aralık 28 8 hafta devam et 2 ay yapar şubat 28 martın ortası gibi teslim ederler.
 
kw varıant 1 aldım 1 haftaya gelecek 1800tl
ama aracım gelmedi :-(((
 
Geri
Üst Alt