Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Cam FiLMi yardım :S

leon48

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ocak 2011
Mesajlar
56
Yaş
36
Arkadaslar bugun aracıma cam fılmı cektırmeye gıttım..Adam dedıkı kapı dosemelerı teker teker sokulecek ve ole fılmlenecek dedii..Peki ustunden olmuyomu dıe sordugmda ,eger ustunden cekersek fılm bi sure sonra alttan atabılır sorumluluk kabul etmem dedı..Kararsız kaldım:(,,dosemeler sokturmek ıstemıorm ..Napaıblırım arkadalar ? araclarınıza fılm nasıl cekıldı??Tavsıyelırnızı beklıorm herkeze ıı aksamlar.Aracım 2008 leon
 
leonun fıtıllerı tas gıbı oldugu ıcın fılm kalıkıyor cok ıyı ıscılık lazım yada duzgun bı ustada camları sokturup ole yapılacak
 
Evet ustada aynen ole dedı..Fitiller cok sertmıs...pekı ..dosemelerı sokmek kolaymı altta 2tane vıda var soksek hemn cıkarmı kapı dosemesı??
 
Benimkine hiçbiryer sökülmeden yapıldı, 2 yıldan fazladır kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bana kalırsa kendi beceriksizliğini sorumluluk kabul etmem diyerek örtmeye çalışıyor.
 
Benım adam kalıtesız yaa...Ama burda heryer kalıtesız kıbrısta oldugum ıcın...Adam bak cıkarsa sonra bana laf etme dıor...yanı..Fılmın kalkmaması ıcın ne yapmak lazım tam olarak..Ozel bı sıvı fln mı suruluor?
 
eski aracımın cam filmleri tüm kapı döşemeleri sökülüp camlar meydanda kalacak şekilde hazırlanıp bu vaziyette çekilmişti. ustanın ellerine sağlık işçiliği çok güzel sorun yaşamadan 2 yıl kullandım ve hala ilk günkü gibiydi sattığımda hiçbir problem yoktu. bence en sağlıklı yöntem bu fakat Şemun'un da dediği gibi iyi bir ustaya emanet etmek gerekiyor. kimisi öyle bir hallederki kusur bulamazsın, kimiside öyle bir yaparki kapılardan sesler gelmeyede başlar ve miğde bulandırır..
döşemeler sökülmeden de birçok araçta gözlemlediğim kadarıyla başarılı sonuçlar alınıyor ama bu durum da ustaya bağlı itinalı yaptığı taktirde bu yöntem de işe yarar.
kısaca ustayı tanıyorsan tavsiyesine güvenmeyi deneyebilirsin, iş bence kullanılan cam filmi kalitesinden de öte ilk olarak ustada bitiyor...
şimdiden güle güle binip keyfini çıkarman dileğiyle...:eek:key:
 
ABı adam cızılmez cam fılmını 100lıraya ,adi cam fılmınıde 60a yaparım dıor...Yanı ustaya daha bgun gttm..adam tabelacı :) :) Film cekme Performansı nasıldır allaha kalmıs
 
burak hiç bulaşma bence :) düşün yani ben o bahsettiğim araca 3 sene önce 200TL bayılmıştım :) az pahalı olsun temiz olsun derim ben.
 
Dogru soyluosn ama nabayım aracım beyaz bana fılm cek dıe yalvarıo..zatn bgn fren kalıperlerınıde kırmızıya boyattım bıde 8000k xenon taktım..Araba bagırıo bana fılm cektır dıe :)
 
o yere gıtme ayrıca servıs varsa orda yaptır kapı olayını

leonun kapılarını sokmek cok zor ıstır her usta sokemez leonun dosemesını sokmeyı bılmedıgı ıcınde aracın ıcıne eder dıkkat et
 
Geri
Üst Alt