Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

leon avı :)

scgnbsl

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Haz 2011
Mesajlar
1,142
Yaş
39
dün 18.30 civarlarında 34 plakalı gri aero kitli bir leon gördüm.karşı şerittten geçiyordu sticker varmı yokmu görememiştim.dikiz aynasından baktım ne yöne gittiğine ve kestirmeleri kullanarak önüne çıktım sellektör yaptım durdu :) arkadaş istanbuldan 1 haftalığına falan karabük e gelmiş.numarasını aldım SCW ailesinden,buluşmalardan bahsettim.üye olacağını söyledi bakalım :) gerçi yine arayacağım karabükten ayrılmadan.fotoğraflar paylaşırım bi aksilik olmazsa :)
 
Yeni fikirler her daim faydalı olacaktır. katılımını bekler bu hareketlerin devamını dilerim...
 
Bence Küçük kartvizit gibi bişey yaptırmak lazım üzerinde Sayın Seat kullanıcı SEAT CLUB WORLD sitesine davetlisiniz sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız gibi bişey yaptırmak ve üyelere dağıtmak lazım üyelerde sağda solda gezerken gördükleri araçların sileceğine iliştirmeli bu kartviziti kendi şehrim içi konuşuyorum burada bir sürü seat kullanıcısı var ama üye yok ... Böylelikle üye sayımızı arttırabiliriz ve daha çok seat kullanıcısıa ulaşmış oluruz diye düşünüyorum
 
mantıklı bendede alışkanlık yollarda seat arıyorum gorunce gectıkten sonra arka cama bakıyorum stıcker yok uzuluyorummm
 
çok güzel bir düşünce kıvanç kardeşim
 
Geri
Üst Alt