Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon arıza

Poseidon58

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Ağu 2018
Mesajlar
2
Yaş
32
Merhaba arkadaşlar 2011 dizel leon otomatik aracımda şuanda motor arızası yanıyor daha önce iki kere soğutma sıvısı pompası elektrikli olan değişti ama sorun devam ediyor calıstırıp hareket edince bir iki dakika sonra turbo kapanıyor istop edip tekrar calısınca tekrar aktif hale geliyor ve sonra yine kapanıyor bunla ilgili sorun yaşayan var mı delirtti beni artık lütfen yardımcı olursanız sevinirim arıza kodları p261a00 ve p261b00 olarak geçiyor.
 
Merhabalar, öncelikle 2 konu da kural dışı konu açmışsınız. Konuyu doğru kategoriye açmamak ve yeni gelen üyelerin "Üyelerimiz" kısmın da kendini tanıtan bir konu açması kurallarımız arasındadır. Lütfen kurallara uyalım. Uyduktan sonra arkadaşlarımız size yardımcı olacaktır. Konu doğru kategoriye taşınmıştır.
 
Geri
Üst Alt