Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Arıyorum

Mertovic

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Kas 2011
Mesajlar
64
Yaş
34
arkadaşlar artık dizel araç sürmekden bıktım benzinli düz vites bir leon almayı planlıyorum

cupralara şuanlık bütcem yetmiyor ama leon istiyorum şöle yapılı bir araç istiyorum

oynamalık motor ve dış olarak

şimdi leonlarda en hızlıları hangisi 1.4 mü 1.6 mi 1.2 mi oluyor gerçekden bilmediğim için soruyorum?

siteden satılık yapılı araçlar varsa bana özelden ulaşırsanız konusup görüşüp ticaretimizi gerçekleştirirz

teşekkürler..
 
Hakkınızda Hayırlısı olsun Sizin İçin hemde Ekonomik olsun diyorsanız en ideali 1.4 Ama dahada güçlü olsun derseniz sitede bi arkadaşta 1.8 TSI vardı yapılı tam Motoruyla oynanacak araba ama bunun için kendiniz koşturmanız Lazım çünkü arkadaş daha fotoğrafını bile koyamadı siteye [MENTION=32]KAPTAN[/MENTION] da bu işle ilgileniyor bildiğim kadarıyla:eek:key:
 
ben alınca yapıcağım ilk iş chip-egzoz-filtre den başlıycam başka neler yapılabilir bu sitede yükliyen varmı aracını çupralar dısında?
 
ben alınca yapıcağım ilk iş chip-egzoz-filtre den başlıycam başka neler yapılabilir bu sitede yükliyen varmı aracını çupralar dısında?

Yükleyen Arkadaşlar var Ama şu an aktif değiller birde 1.4'e ne kadar yüklenebilirse okadar işte:eek:key:

en fazla 150 Bg onun dışında 160 golfü var Murat arkadaşımızın [MENTION=666]mrtsnr[/MENTION] o biraz daha alakalı bu konuyla bire Ali Abinin [MENTION=24163]cuprali[/MENTION] mk1 1.8 ini es geçmemek lazım 220 bg:eek:key: onun dışında şu ara herkes de bir FR çılgınlığı hasıl oldu Garanti yüzünden araçların yüzde 70'i Stock bende garantinin bitmesini bekleyenlerdenim:eek:key:
 
Yükleyen Arkadaşlar var Ama şu an aktif değiller birde 1.4'e ne kadar yüklenebilirse okadar işte:eek:key:

en fazla 150 Bg onun dışında 160 golfü var Murat arkadaşımızın @mrtsnr o biraz daha alakalı bu konuyla bire Ali Abinin @cuprali mk1 1.8 ini es geçmemek lazım 220 bg:eek:key: onun dışında şu ara herkes de bir FR çılgınlığı hasıl oldu Garanti yüzünden araçların yüzde 70'i Stock bende garantinin bitmesini bekleyenlerdenim:eek:key:
biri benden ve alev topundanmı bahsetti, mert kriterlerini fiyat aralığını modelini biraz daha açarsan sana daha iyi yardımcı olabiliriz
 
yapıcağım mod dısında 30-35 lira arasında bir bütcem var çokta zorlarsam 3 lira daha koyabilirim piyasını bilmediğim için bu siteden ögrenmeye çalışıyorum inş en kısa sürece bir leona sahip olucağım :)
 
Geri
Üst Alt