Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

leon alıyorum da sadece bilgi almak istiyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
satmaya kıyamadığım arabam
 
seçtiğin model bir dünya elektronik yardımcısı ile yola oldukça iyi tutunan, sahip olduğu konforuna göre diğer modellerden daha uygun fiyatlarda olabilen, servis maliyetleri oldukça mantıklı rakamlarla seni üzmeyecek durumda olan çizgileri ile bir çok güncel modele ışık tutan bir araç. 1,6 motorla servis ve motor ömrü tarafından çok memnun kalacaksın ama yakıt sarfiyatı yüzünden biraz üzülürsün. 1,4 tsi sahip olduğu güç tork ve yakıt ekonomisi ile daha cazip olabilir senin için. Ben 2006 leon sahibiydim, değişim sonucu 2001 leon aldım. Niyetim yaz sonu duruma göre 1,4tsi yada 2,0tfsi modellerden birine geçmek. Bu markada aradığım bir çok özellik diğer markalardan modellerden çok daha makul fiyatlarda. Ben her şeye rağmen leon diyenlerdenim.

+1 de benden.alınca pişman olmayacağın ve büyük bir zevkle keyifle kullanabilceğin bir araç
 
bu aracımı anca ki dizeli ile değişirim allah sattırmak zorunda bırakmasın...

işletme maliyetlerini aracın fiyatı dahil yakıt vergi bakım gibi tüm giderleri hesaplar ve dizel ile karşılaştırırsın, çok mantıklı olmadığı sürece bir sonraki araçta en mantıklı seçim güncel makinelerde tsi olacaktır Gökhan.
 
Bence gücün yetiyorsa 1.4 TSİ derim 1.6 artık eskidi :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt