Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon ABT Pedal Seti + Brembo Kaliper Kapağı

firozat

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Haz 2012
Mesajlar
736
Yaş
39
Şu an elimde birer adet ABT otomatik ve manuel vites için olandan var. Otomatik olanı kendi aracıma takmayı düşünüyorum ama isteyen olursa satabilirim. Otomatik manuel farketmeksizin elimdekilerin her birine 120TL istiyorum. Talep olması halinde ve bir süre beklemeniz şartı ile 100liraya satışına devam edebilirim forum yönetiminde izni ile..
Pedallarla ilgili bilgi vereyim, üst kısmı aliminyum alaşım altta plastik aksam var, montajı orjinal pedalın üzerine delik açılıp vidalanarak yapılıyor. Yapıştırılabilirde ama alyan şekilli vidaları ile daha orjinal görünücektir. İçinden uyumlu alyan anahtarıda çıkıyor. Ayak dayamayı direk halının üzerine vidalıyorsunuz. Montajını yaparsam fotoğraflarını paylaşırım yine.


Aynı şekilde elimde kırmızı ve gri Brembo kaliper kapağıda var gri olanı kendi aracıma monte edeceğim, kırmızıyıda Burak'ın FR'a takacağız sanırım. Talep halinde pedal setine ek olarak 40lirayada Kaliper Kapaklarına istiyorum :)


dsc0168vq.jpg
dsc0169e.jpg
dsc0170hn.jpg
dsc0171rq.jpg
dsc0172ri.jpg
35082.jpg
35074.jpg
001rzdg.jpg
001uwe.jpg
 
Kaliper kapaklarının takılışı hakkında bilgin var mı? Ben de kırmızı isterim.
 
Kaliper kapaklarının takılışı hakkında bilgin var mı? Ben de kırmızı isterim.

Orjinal kaliperin üzerine vidalayarak yapanlar var ama aracın üzerindei kaliper açısından iyi bir şey olurmu orasını bilemem. Ben ısıya dayanıklı bir yapıştırıcı bulup, yapıştırarak monte etmeyi düşünüyorum. iki adet vida dışardan görünüşü biraz bozacaktırda yapıştırmak en iyisi gibi geliyor bana.. Montajını müsait bir zamanda yapabilirsek paylaşırım fotoğrafları..
 
Geri
Üst Alt