Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

leon a bbs ch

E_G_E

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Ocak 2011
Mesajlar
1,182
Yaş
33
arkadaslar aracıma 2 tane jant buldum bırısı bbs lm digeri bbs ch 17 inç olcak sız hangısını tavsiye edersınız ayrıca baska onerıler beklıyorum ayrıca beyendıgım bu ıkı jant hafıf mı merak ettıgım konu bu cunku performansımı kaybetmek ıstemıyorum bıraz yorum yaparsanız cok sevınırım :)
 
17 takıcagına hıc takma daha ıyı alıcaksan 18 ...
ya 18 den korkum performans konusu hadi tuketımı azda olsa gozden cıkardım ama performans benım ıcın onemlı bır ayrıntı o yuzden 17 istiyorum galba senın aracında da var nasıl memnunmusun??
 
Yakıt 150 km de 10 km farkediyor , bir depoda ortalama 40-50 km'ye gelir.
 
kanka tam da senı ornek verıyordum konuya gırmıssın...
performans olarak kaybın var mı peki?? cunku ben suanda orjinal jantları ıle 225-230 km goruyorum hani jantlarla ne kadar fark ediyo ögrenmek ıstedıgım konu asıl bu:)
 
performans olarak kaybın var mı peki?? cunku ben suanda orjinal jantları ıle 225-230 km goruyorum hani jantlarla ne kadar fark ediyo ögrenmek ıstedıgım konu asıl bu:)

Performansı orjinal jantlı leonla kalkıp deneyeceğiz. Hissedilir bişe yok çünkü.
 
bide hangisini tavsiye edersınız cok sey sordum farkındayım ama kusuruma bakmayın lütfen bilgi sahibi olmam gerekiyor cunku sızce LM mi daha iyi yoksa CH mi bide fiyatla ilgili birşeyler soylersenız sevınırım :)
 
Geri
Üst Alt