Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

leon 5*112 olcusunu 5*120 ye cevrılırmı?

hellchaosdead

Kayıtlı Üye
Katılım
16 May 2011
Mesajlar
85
Yaş
37
Slm arkadaslar..Bıldıgınız uzere leonlarımızın (2006 ve sonrası)bıjon aralıgı 5*112..Bunu 5*120 ye cevırmek ıstyorum..Nedenı ıse bmw nın jantlarının nerdeyse tamamına hastayım:) Flans ıle cevırıldıgını bılıyorum fakat asgarı 2 cm tekerler dısa cıkıyo ofsetlı bı jant aldıgınızda aracın tekerler yan arabanınmıs gıbı duruyor..Hem flansı yapan ustanın cok ıyı olması lazımkı yolculuk yaparken aklında devamlı soru ısaretı olmasın..Bu yuzden pek tercıh etmek ıstıyorum..Aklımda bmw nın fren dısklerını alıp takmak var..Hem olcusu hemde spor serısı bı hava kanallı dıskını alırsam daha guzel bı freneaj sahıbı olurum sanırım..uyumlulugu konusunda pek bı bılgım yok ama arastırmaya devam..Asagı yukarı flans yaptırmakla aynı fıyata gelıyor fakat cok daha saglam olucagı kanaatındeyımmBu konuda yardım bılgı vs.. tecrubelı arkadaslardan beklıyorum..Benım gıbı farklı olculerde jant takmak ısteyen arkadaslarda tahmınen vardır.....
 
bilezik diyorlar onla çevriliyor ama nereden bulunur ne kadardır hiç bilgim yok .... bilen birilerinden yazan olur
 
Teknik ve maddi kısmına bakmadan bile, taş yerinde ağırdır derler. Bmw jantlı Seat, bana garip gelirdi.
 
bu bilezik flansmı oluyo yada alternetıf bısımı tam bılmıyorum:)Valla bbs modelleri cls modeli bunlar benım cok hosuma gıdıyor..Bızım araclara uygununu aramadıgım yer kalmadı desem yerıdır..Bı tane bulabıldım 17 inc onada 1000 lıra gıbı rakamlardan bahsedıyorlar..O yuzden bu sekıl bı dusunceye kapıldım..
 
bilezik dediğimiz olay küçük farklılıklar için ve jantın yerine çok rahat oturmasını sağlar 5*112 ye yani bizim araçlara bilezikle uyan 2 ölçü daha var 5*110 ve 5*114.3 ölçüleridir bileziksiz olmaz ama :)
 
Flanş la bilezik aynı şey değil ki ama ...

12047174_tw7.jpg


32207962bop.jpg
 
Geri
Üst Alt