Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon 1,6 TDI Hakkında...

LiaTeD

SCW Üyesi
Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
312
Yaş
42
Arkadaşlar uzun süren sessizliğimi Leon 1,6 TDI ile bozmayı düşünmekteyim. Kullanan arkadaşlardan iç-dış ses, performans, yakıt konularında fikir almak isterim açıkcası... Ayrıca alternatif araç önerilerinizi de görmek isterim... Ancak alternatif araç tavsiye ederken günde minimum 150 km yaptığımı (ortalama 200), Golf,Fiat Bravo ve Alfa Romeo Giulietta'yı alternatif olarak elediğimi dikkate alırsanız sevinirim.
 
Leon 1,6 TDI DSG olur alternatif,Benim kuzen aldı inanılmaz memnun sattığı araç forester
 
abi DSG olabilir de olmayabilir de... onu henüz değerlendirmedim... bildiğim kadarıyla DSG de ESP falan da standart geliyor... olabilir :) renk de beyaz düşünüyorum... makyajlı leonda kırmızıyı pek sevemedim... eskisi gibi gelmiyor gözüme :D
 
Leon 1,6 TDI DSG olur alternatif,Benim kuzen aldı inanılmaz memnun sattığı araç forester

forester sahibi kaç kişi tanıdıysam,hepsi aracına çok bağlı..sorun çıkartsa bile asla satmak istemiyorlar..foresterdan sonra memnunsa,bence gerçekten başarılı bir araçtır..(en çok ta yakıttan memnundur..zira foresterlar fena yakıyor..)
 
konuşacak bişey bırakmamışsın ki be Murat'cım:) alternatifleri elemişsin. Hayırlı olsun diyelim şimdiden, eğer trafikte kullanacaksan DSG tercih etmende fayda var, trafikte düz vites sıkıntı.
 
murat tüm alternatifleri elemişsin ki :)

sadece dizel focus diyebilirim bu durumda, ama sanırım onun da kasa değişimi Leon gibi çok uzakta değil
 
bak ya yine kafaları kurcaladı :D
 
al kızları guzel se gezdır sabaha kadar dızel se !!!
 
Murat abi ne kadar bütçe ayırmayı düşünüyosun. ??
 
abı acıkcası ben test ettım baya basarılıydı tek sorun bana gore fıyatı ... aynı paraya focusun dızel en fulunu alabılırsın bu fullukte sunroof derı kumas koltuk mercek farlar falan dahıl ... leon bırde mauel zor bulursun cunku dsg getırıyorlar dsg guzel bır performans vermıs ben baya begenmıstım acıkcası:eek:key:
 
Geri
Üst Alt