Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon 1.6 TDI CR Style Nasıl Bilirsiniz ?

Ozkan51

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Tem 2013
Mesajlar
20
Yaş
29
İyi günler

Niğde'den Ömer Aranıza yeni katıldım :) Leon Almayı Düşünüyorum Makyajlı Kasadan 2010-12 arası

Artık Dizel otomatiğe geçme zamanı gelmiş hatta geçmiş bile

Seat Leon Beyaz Sanruflu, Dsg,
acaba bu araç alınırmı ?


Konfor nasıldır ?
2012 SedanOpel Astra'dan sonra nasıl gelir ?

Fikirlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum...
 
Aramıza hoşgeldiniz,opelden sonra gerek sürüş gerek albeni olarak hoşunuza gidecektir..
 
Hoşbuldum Gökhan Abi..

Abi peki yakıtları nedir bunların ?

Malum opel çok yakıyor
 
Seat Leon ile Opel Astra arasında bence dağlar kadar fark var. Hem konfor bakımından hem tip olarak Leon'u tek geçerim, yakıt konusuna gelince dizel leonu olan arkadaşlar fikirlerini söylerler.
 
Baktigin araca sahibim. Konfor ve kalite olarak Opeli aratir kanisindayim. Fanatik olmaya gerek yok. Ama performans, sürüs keyfi ve yol tutusu dersen kesinlikle Leon. DSG7 mükemmel bir sanziman desem abartmis olmam heralde. Ariza durumunda ise gecmis olsun :) Yakit olarak sehir ici Bursa trafiginde, sakin kullanimda 5.5-6, agresif kullanimda maksimum 7 görüyorum. Uzun yolda 3 kisi, 2 valiz, ortalama 120 km hiz ve klima acik 5.5 altina inmedi. Pisman edicek bir arac olmadigini rahatlikla söyleyebilirim ;)
 
Bariş abi çok teşekkür ederim opelde ortalama tüketim şuan 9,6 Dan aşağı düşmüyor , agresif kullanımda ve sport mod ile 15 hatta 16 lara kadar çıkıyor. Sırf ekonomi için değiştireceğiz. Leon hoşumuza giden araç. 5,5-6 bizimkine göre fena değil :)
 
O ne degermis öyle yahu :) Hata vardir onda. Anlik tüketim filandir. Eski aracim Golf5 bile o kadar yakmiyordu. 1.6 atmosferik motor, deli gibi icen bir motor, gazlayinca bile maksimum 11 12 görüyordum :) Sizinki kendini Corvette filan saniyor herhal :D
 
aradığınız araç cidden güzel ama bazı sorularım var size. vereceğiniz cevaba göre yorum yapmak isterim.
aradığınız aracın fiyatları nedir?
opeli ne kadara vereceksiniz?
takas olursa ne kadar ilave yapacaksınız?
teşekkürler
 
Hoşgeldin kardeşim... İstediğin aracı bulabilmen dileklerimle...
 
Geri
Üst Alt