Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

leon 1.6 TDI CR 2011

maraz36

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Nis 2011
Mesajlar
6
Yaş
42
:(Arkadaslar yeni bir 1.6 tdı kullanıcısı olarak yardımınızı bekliyorum eski aracım 1.6 102 hp idi. Tdı yeni aldım fakat şehiriçi km de 35 kuruş(350000) tl yakıyor ayrıca rölantide aracta bi titreme var takip etmeye calıştım fan acınca genelde yapıyor ama rahatsız edecek derecede serviste sıkıntı yok dediler doğuş otoylada görüştüm böyle bi sıkıntı taraflarına daha önce bildirilmemiş arkadasımdada aynı arac var aynı seyi o aractada tasadık servise göre sıkıntı yok neden bu titreme bilen varsa paylasırsa sevinnirim birde yakıt değerlerinizi yazarsanız karsılastırmak istiyorum .herkese tesekkürler
 
Öncelikle kendimizi üyelerimiz bölümünde tanıtırsak arkadaşlarımız size yardımcı olacaktır..
 
üyelerimiz bölümünde yazısamıyorum yardımcı olursanız sevinirim birde bu konu arastırma amaclı olduğundan bu formu üyeler dısındada paylasırsak yararlı olacagına eminim
 
tdi yeni aldım dediniz.
eğer eski aracını benzinli gibi kullanıyorsanız o değerlere yaklaşırsınız ama 35 kuruş çok büyük rakam..araba sıfır ise belli bir dönem yüksek yakacaktır..2500 devir gibi vites değiştirin..gaz bastığınızda geçikme vardır..yani gaz tepkimesi o bölümde çok yüklenirseniz gene fazla ykacaktır..yavaş yavaş ayağınız alışacaktır dizele..
unutmadan dok düşük devirli kullanırsanız da normalden fazla yakar..
1ve 2 nci viteslerde fazla durmamaya çalışın anlık tüketimin en yüksek gösterdiği yerlerdir..
eğer bunlara rağmen gene çok yakıyorsa..başka bir durum olabilir..
 
VW grup markalarda artık tsi den şaşmam
 
araç kaç km de ilk başta nasıl kullandınız?
araçta 16" mi jant var ?
ve mazotu nereden alıyorsunuz?
 
ilk 15000km bakımını yapana kadar yakıt değerlerini ciddiye almayın yoksa arabayı satarsınız. benim altea XL im ilk aldığımda bir depo ile 700kmleri zor görüyordu. 15000 bakımını yaptırdıktan sonra kilometre direk 850lere çıktı. ayrıca bahsettiğiniz titreşimlerin olması şayet yeni ise oldukça normal kendiniz fazla sıkmayınız.. eğer servisi yyapıldıkttan sonra yine devam ediyorusa bu sorununuzu servisinize beyan ediniz.
 
Geri
Üst Alt