Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon 1.6 Stylance Olanlar

Reis

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Ocak 2013
Mesajlar
744
Arkadaşlar benim aracın çekişi hiç hoşuma gitmiyor. Aracı alalı yaklaşık 6-7 ay oldu yol tutuşu filan güzel fakat kalkışta çok ağır kalıyor. Bundan önceki aracım 307'iydi araç inanılmaz seriydi. Ondan inip leon'a geçince bu araç yavaş kaldı gibi, bu modellermi böyle yoksa benim araçtamı var bir anormallik?
 
Araç çok ağır hasta etti beni, bir arkadaşda chip filan taktır demişti, cupralı'da senin araca chip olmaz dedi, ne yapacam karar veremedim??
 
aynı aracı bende kullanıyorum evet biraz ağırdır ilk aldığımda benimde çok garibime gitmişti hatta servise falan gittim bu motorlar böyle yapacak bişey yok demişlerdi :) ama artık alıştım yaa :)
 
Arakdaşın biriyle yolda kapıştık adamın altında getz vardı. Kalkışta bize fark attı neyseki yolda yetiştim :) ama buna bir çözüm bulmam lazım sinirlerimi zıplatıyor
 
Kartaldaki doğuş otoda enişte var ona sordum chıp takalım dedi. Şimdilik araştırıyorum çözüm bulursam buradan BULDUM diye bir başlık atarım :)
 
Sprintbooster diye bişi vardı bildiğim kadarıyla, bi araştırın bence... İlk kalkış anında tam gaz veriyor, bi nebze olsun rahatlatır sizi. Ama 1.6 8v 102 ps araçtan çok da bişi beklemeyin, sıçan gibi olan yani ufak ve hafif araçlar kalkışlarda her halükarda tokatlar :)
 
Kullandığın araçta 1.6 8 valflik 102 hp lik sıradan bir motor var ,araba zaten ağır hızlı olmaması normaldir yani..:)
 
Geri
Üst Alt