Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon 1.6 Reference Katlanır Aynalar?

full_as

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Nis 2012
Mesajlar
91
Yaş
35
Selamlar... Leon Reference aracımı alalı bir ay kadar oluyor. Ancak çözemediğim bişey var bu katlanır aynalarım içerden düğmeyle katlanıyor ama kapıları kilitlediğimde otomatik olarak katlanmıyor. ben bunların otomatik olarak katlanmasını istiyorum. yapılabilir mi ya da böyle bi özellik var mı?
 
leon kullanan arkadaşlar daha net yanıt verirler fakat bildiğim reference de bu özellik yok.. sanırım konfor ünitesi diye geçiyor belli bi ücret karşılığında srv.lerde takılıyor
 
ya tahmin etmiştim.. daha önce 98 model VW Golf 1.8 Highline kullandım onda çok muhabbetini duymuştum bu konfor ünitesinin... baya faydalı bişey ama bildiğim kadarıyla vag.com la birçok araçta değişiklikler yapılabiliyomuş.
 
İçerden katlanan dışardanda katlanır uzun bas
 
yarın sabah ilk iş deneyeceğim inşaallah katlanıyodur
 
reference lerde yok, hatta 2006 stylance larda da yok... vag comla açılırmı bilmiyorum...
 
Geri
Üst Alt