Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon 1.4 tsi mi yoksa pejo 207 dizelmi ???

erkani

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
6 Nis 2011
Mesajlar
2,189
Yaş
42
arkadaşlar merhabalar;
beni tanıyanlar bilir bayadır araç bakıyorum kendime. ama bir türlü karar veremıyorum.bu iki araç arasında kaldım.malum leon sevdam çok agır basıyor.birinci seçenek 2008 tsi 34000 de sunrof,derı koltuk,kol dayama,konsol komple krom kaplama,önde cupra tampon + 1 takımda 18 jant takımı olan bir araç buldum fıyatıda 31000 tl.tsi aracım hiç olmadı yakıt degerleri nedir ortalama bir depoyla ne gider bilmiyorum.forumdada bunla ilgili bilgi bulamadım.hergün 20 km yol yapıcam aracla ve yakıt benı korkutuyor.bu yuzdende ikinci seçenek olarak bir aile dostumuzda 2009 207 dizel trend var satıyor ilk sahibi ve hatasız 1 depoyla 45 lt le 800 km yol gidiyor hemde şehir içinde arabada hatasız ve yakısıklı ama leondanda vazgecemıyorum ama bu yakıt olayı çok kafamı karıştırıyor sizce ne yapmalıyım.biz seatcıyız dıye ayrım yapmayın lütfen dürüst olun :p dogruları söyleyın sizin vereceginiz yorumlara gore hareket edecegim arkadaşlar :eek:key:
 
Günde 20km yol koymaz bence 1.4tsi ile:)
Benim yolum o kadar kısa olsa cupra ile takasa girerim:)
Bu 1.4 ile bir depo bitirme şansım olmadı ama tahmini olarak 600 650 700 civarları gidebilir sakin kullanımda şehiriçinde.
 
Günde 20km yol koymaz bence 1.4tsi ile:)
Benim yolum o kadar kısa olsa cupra ile takasa girerim:)
Bu 1.4 ile bir depo bitirme şansım olmadı ama tahmini olarak 600 650 700 civarları gidebilir sakin kullanımda şehiriçinde.
peki dostum bir depon kaça doluyor ??
 
Leon 1 gomlek daha ustun ve sinif olarakta daha buyuk...
Ama ekonomi yapmak icin pejo 1.numara alanlar kaliteli ama fransizlar ekonomiyi cozmusler kaliteden odun veririm derseniz pejo ama benzin sorun degil adam akilli arabaya bincem dersen de leon
 
Erkan abi yakıttan önce sağlamlığı göz önünde bulundur derim..yakıt senden değerli mi ?
207 severim güzel araçtır ama leonla kıyaslanamaz..hergün 20km 1.4tsi için hiçbirşey
eğer dur kalk trafiği varsa orda dizelde yakıyor..bide benzinlinin verdiği performansı düşün abi
şuan seni anlıyorum 1.6 atmosferikler eşek gibi yakıyor ama 1.4tsida kafan rahatlar abi..hemde önceki konforundan ödün vermezsin
207ye geçince bi afallama söz konusu olabilir :)
tercihim tsidan yana..aracı incelemek lazım ama
 
bendede daha once 207 vardı dizel sızın dedıgınız 1.4 hdi mi yoksa 1.6 hdi mi ? benımkısı 1.6 idi vee gercekten ınanılmaz az yakıo ve performansıda gayet ıyıydı 2 sene bındım hıc bı sorununuda gormedım ama yınede leondaki gıbı beklememek gereklı sadece kapıları acıp kaparsanız bıle fark ortaya cıkıyor ..
 
Alman olsun, ici bos olsun diye bosuna dememisler. Arada sinif farki var, Leon'u da biliyorsunuz zaten, o yuzden Leon derim ben. 20 km'yi 10 gidis 10 donus olarak dusunursek dizel beklediginiz kadar avantajli olmayabilir, hele de tafik varsa.
 
abı ben 6.5 sene peugeot genel mudurlukte calıstım ben bıle dıyobılıyosam seat bence sasma.. 1,4 trendy ler en bos modellerı abı konsollardakı plastıkten bıle farkı var. ama yakıt konusunda gercekten kanıtlanmıs bır cımrılıgı soz konusu bununla bırlıkte tabı performansdan ve kalıteden odun vereceksın yerın daha dar olacak emın ol cok garıpseyeceksın. bende bır tsı kullanıcısıyım 220 lırayla suanda (6000 km arac) 680 km yol yapıyorum sehır ıcınde bu..
 
Geri
Üst Alt