Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon 1.4 fr mi Vw golf 1.4 tsi 122 hp highline mı ?

cck_21

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Kas 2011
Mesajlar
61
Yaş
38
leon fr 48 bin golf highline de 49 bin lira siz olsanız hangisini tercih edersiniz ?
 
görünüş olarak leon kalite olarak golf :hosgeldin:
 
ikisinin arasında nasıl bi kalite farkı var ki ? motor desen aynı donanım desen her ikiside iyi arada nasıl bi fark yani ?
 
en basitinden bi örnek anlatayım sana.Geçen hafta 2008 leonu tamirciye götürdüm baskı balata değişimi için.Ordada 2011 siyah golf duruyodu ustayla sohbet ederken usta durdu dediki abi bi golfe bak bide buna bak görünüm olarak dağlar kadar fark var dedi ve o esnada leon lift teydi ve liftten indirdikten sonra yanyana oldu arabalar ve hakkaten dahada dikkatli bakınca golf çok cılız kalıyo leon un yanında özellikle golfün arkası çok basit duruyo.Zaten leonda vw üretimi ama dayanım ve sağlamlık yönünden aralarındaki fark olduğunu sanmıyorum ama benim gördüğüm golflerde olupta leonda olmayan tekşey kapı ikinci fitilleri:)
 
Kapı içi fitillerinin yanı sıra, ön camda rüzgar sesi kesici var. Asfalt sesini çok daha az içeri alır. İç malzeme kalitesi kat kat daha iyidir. Leonun kapısını açın ve kapının iç tarafındaki plasiğe dokunun, vurun. Sonra golfü açın dokunun ve vurun. Yumuşak olduğunu göreceksiniz. Sonra çıkın test sürüşüne, imkan varsa 2 araçta da 140-150 gibi hızlara çıkın ve bir süre öyle gidin. Hatta abartıp 180-200'lere çıkın farkı anlayacaksınız. Zaten bunları yaptıktan sonra gidip bir golf alacaksınız. Arada oluşan farklar 1 milyardan çok daha fazladır emin olun.
Boşuna sınıfının en iyi arabası demiyorlar (premium araçlar hariç) (ancak dergileri takip ediyorsanız geçenlerde bir testte, yeni 1.18i'den daha fazla puan toplamıştı 1.4 160hp)
 
He birde yol tutuş olarak golf biraz daha önde. 1.4 122'likte ESP yok. Ancak FR'da ESP var diye hatırlıyorum. Bu bile FR almam için bi neden olur. Golfün yol tutuşu 1 adım önde de olsa, ESP olan araçla olmayan araç kıyaslanamaz bile. ESP fonksiyonunu göz ardı etmeyin. Ben ilk mesajımda o farkı unutmuştum. Sakin kullanıyorsanız gaza basmıyorsanız falan neyse de agresif kullanıyorsanız ESP gereklidir.
 
golftede tüm özellikler mevcut özellikle başlıkta yazdığım highline modeli en donanımlı olanı zaten
 
1.4 tsi 160 ps olacaksa golf ama iş 122 ps ise gelirse Fr yi tercih ederim bakın burada karşılaştırılması var ayrıca leonun daha sert bir bakışı var :)
Sahibinden.com - Otomobilleri Karşılaştır[0]=1902653&supercode[1]=1750889&supercode[2]=#/tr/otomobil-karsilastir/?supercode[0]=1902653&supercode[1]=1750889&supercode[2]=1902605
 
Geri
Üst Alt