Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon 1.2 TSI yerine Polo GTI?

mrtsnr

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Ocak 2010
Mesajlar
2,558
Yaş
33
Beyler 1 haftadır aklımda olan bi soru var, ve her an bi delilik yapabilirim. :) Kendi aracımı satıp yerine Polo GTI almayı düşünüyorum. Ne dersiniz? Delilik mi olur yoksa mantıklı bir karar mı olur. Aracın üzerindeki extralardan dolayı satması biraz güçleşebilir fakat bekleyebilirim sorun değil :) Ne zamandır düşünüyorum sizlerinde fikirlerini almayı istedim. Araca 2 kişiden fazla binmiyor zaten :) Çok nadir 3 oluyor zaten Leon'a dahi 3'ten fazla kişi bindirmiyordum coilover'lardan dolayı :)

Fikirlerinizi bekliyorum...
 
delilik veya mantıklı bir iş diyemem. cupraya veya gti alıp binmek tamamen zevk işidir. ve ben senin yerinde olsam gti değilde boca falan bakardım.
 
sonra burda yakıttan bas bas bağırma dizel düşüncen ne oldu murat
 
delilik veya mantıklı bir iş diyemem. cupraya veya gti alıp binmek tamamen zevk işidir. ve ben senin yerinde olsam gti değilde boca falan bakardım.

Bocanın tipi bana daha hoş geliyor fakat gerek malzeme kalitesi gerek iç mekan güzelliği(direksiyon ve göstergeler) olarak polo diyorum. Ayrıca gücü yere aktarma konusunda polo biraz daha iyi olduğunu okudum testlerde. Birde, hareket halindeyken jantlar çok şık duruyor :) He cam tavanda geriye doğru açılabiliyor :)

benim arabayıda sat 2 tane alalım murat :D

Abi ben düşünüyorum ciddi ciddi, sınavlar bitsin harekete geçicem, önce babamı ikna etmem gerek öyle bi araç için. Yazılımlı polo gti, insignia opc'yle 160'a kadar mı 200'e kadar mı ne kafa kafaya yürüyor :D
Tek kapı, cam tavanlı :)
 
sonra burda yakıttan bas bas bağırma dizel düşüncen ne oldu murat

Abi hesapladım 3 kuruş fazla yakıcak ya, km'de. Dizel 2.0 tdi düşünüyordum ötv engelledi. Ben babama yükleniyorum diye dizel düşünüyodum. Yoksa çok sorun değil benim için benzin :)
 
gti a binmek zaten delilik ama o delilik tadından yenmez bişe ama burda kimse sana alma demeyecektir mesele senin maddiyatın varsa durma ver siparişi sattığınında 3 eksik 5 fazla deme ver gitsin
 
Geri
Üst Alt