Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon 1.2 TSI son hız ve yakıt tüketim değerleriniz nedir?

gallipoli

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Ara 2011
Mesajlar
211
Herkese iyi forumlar, yaklaşık 15 gündür Leon 1.2 tsi kullanıyorum ve şimdilik çok memnunum.Şu an fullediğim depo bitmek üzere
1.2 tsi kullancıları olarak son hız ve yakıt tüketim değerlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Birbirmizi bilgilendirelim ;)

Yakıt tüketimi: 6.4-6.9 (karma)
Son hız : 180 km(son hız denemedim özellikle)
Bir depoyla 700-750 km yapıcam sanırım.
 
Yakıt tüketimim sizinki ile aynıydı taki 18likleri takana kadar. Şuan 6.5 7 7.5 civarı yakıyorum karma olarak.
Son hız olarak 215 km yi gördüm daha da gitmedi ama forumdan Murat arkadaşımız uygun meğilde 225 i gördüğünü hatırlıyorum konusunda:)
Bu arada o yakıt tüketimi ile en az 800 km yaparsınız.
 
hemen hemen aynı senden biraz daha az yakıyorum şu an için emre
 
teşekkür ederim bilgi için.Peki Kocaeli içindeki trafik durmunuz değil mi?
 
gölcük izmit arası 6 larda yım şehir içi neredeyse hiç kullanılmadı şimdiye kadar arabam şehir dışı 5,7 falan
 
çok iyi değerler arkadaşlarımdan hala bu arabanın 6.5 lıtre ortalama yakaladıgına ınanmayanlar var.bende onumuzdekı gunlerde gorucem net kaç yaktığımı.
 
185km/h daha da gitmedi. çok temiz ve özenli kullanılıp roajına çok dikkat edilmiştir.
 
200km yolda full gaz 17.6lt/100km yaktığımda oldu. 80km de 4.1lt/100km'de. :) Ayağınıza göre değişir bu durum. Ama ortalama 5.5-6.5 arası gezersiniz. 18'lerle 6.5-7.5 arası.
Son hız olarak 227 gördüm ben. 225'te fotoğrafladım konusu var zaten forumda. Şimdi biri kalkıp polemik çıkarmak için düz yol değildir filan demesin 105hp bir araçla düz yolda 210görün istediğinizi veririm. Tabiki yokuş aşşağıydı. :) Çokta dik değildi :) Bazıları dağdan aşşağıya saldığımı düşünüyolarda :D 18 jantlarla yaptım o değeri 16larla daha fazla olurdu belki ama araç sonrasında nereye giderdi yolu tutar mıydı bilemem :D
 
evet Murat konunu gördüm.bu konuyu açmadan biraz bakındım ama aynı başlıkta bir konu bulamadım.1.2 tsi ile ilgili konular hep dağınık başlıklarda kalmış.senin konunada sadece senin hızın için yorum yapmışlar :) pek kendi hızından ve yakıtından bahseden olmamış.Gerçi senin son hızın yorumu hakediyor kesinlikle :eek:key:ister bayır aşağı ister düz faketmez o motorla ve jantlarla 227 görmüşsün.ben helal olsun diyorum sanaMaaşallah
 
bugün istanbula geldim ve döndüm 5,4 ortalama
 
Geri
Üst Alt