Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

leon 1.2 tsi hakkında fikirleriniz

peps

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Eyl 2010
Mesajlar
1
Yaş
37
Arkadaslar merhaba.Leon 1.2 tsi almayı düsnüyorum.Araç hakkında fikirleriniz nedir?
 
merhaba.. üyelerimiz kısmında tanımak isteriz sizleri..
 
Yekta'ya 4. uyarımız :) neyse bu sorunuzun cevabını yarın verebilirim. Aracımı yarın alıyorum forumda da 1.2 TSI'ı olan arkadaşlar var konuyu görünce yazarlar.. Bende yarın aldıktan sonraki izlenimlerimi belirticem. Oradan okursunuz ;)
 
Hocam Başka başlıklar altındada bunu anlattım, ben almadan önce kuşkuluydum hızlanamazmı, yokuşlarda bayılırmı, bu kasayı kaldırmazmı ???? Sürekli soru işaretleri vardı kafamda..
Ama gaza ilk dokunduğum andan itibaren bu kuşkuların boş olduğunu gördüm...
Çok seri bir araba, çabuk hızlanıyor, aşırı sessiz, yakıt tüketimi iyi görünüyor dahada iyi olacak...
Vergisi düşük... Artıları saymakla bitmez merak ettiğin performanssa kuşkun olmasın bas git geri kalmazsın...
bunların haricinde soruların olursa cevaplayabilirm..
 
Aracınızı aldınız, yan koltuğuna eşinizi dostunuzu arkadaşınızı oturttunuz. bu araba 1,6 deseniz çok rahat inanacaktır. O derece seri bir araç. Daha önce leon kullandın mı bilmiyorum ama ben kullanmamıştım. İlk direksiyona geçtiğimde bu arabanın kayarak gittiği hissine kapıldım. Bir önceki aracım dizeldi, ve emin ol ilk 2-3 gün aracın çalışır durumda mı yoksa stop mu etmiş anlayamadım:) normal kullanımda motor sesi duymuyorsun bile. Ancak gaza yüklendiğinde homurtu sesini duyduğunda insanın içi bi garip oluyor. Yakıt tüketimine gelince; 7.5 lt/100km. civarında benimki şuanda ve 1650km oldu. (1,5 ay) Bu arabanın en önemli olayı yakıt tüketimi tamamen senin elinde; spor kullanırsın yakarsın, gaza hafif dokunursun yine gider ama az yakarsın. ama emin ol homurtu sesini duymak için ara sıra gazı kökleyeceksin. Ses sistemi gayet başarılı, vites geçişleri kemikli ve çok hoş. Direksiyon tam olarak araca hakim olmanı sağlıyor. Aracın arka koltukları okadar geniş ve rahat ki bir önceki sedan aracımdan daha geniş. Kaputu açtığında çok büyük birşey bekleme, elektrik motoru gibi bir motor, bölgenin sadece yarısını doldurmuş sana bakıyor oalcak... Diceksin ki ben bu motorla nasıl ivmelenip hız yapabiliyorum:) sonradan anlıcaksın Volkswagen teknolojisi bu olsa gerek diye:):)
 
Herkesin bir bildiği vardır. Ben almam.
 
1.2tsı satışı gerçekten başarılı olacak anlaşıldı baya rağbet var.....
 
Bence 1.2 TSI'ı almadan önce biraz beklemekte fayda var. Yeni bi motor.
 
Dostum 1.2 motor sadece leonlarda yeni ha diyeceksin skoda yetide kullanıldı ilk eyvallah ama 1 ay sonra 1.2 tsi jettalar olacak
vw jettaya da bu motoru koyuyorsa vardır bir hikmeti değilmi.yurt dışında uzun süredir kullanılan bir motor beklemeye hiiiiç gerek yok bence alana hayırlı olsun derim ben sevgiler saygılar
 
Geri
Üst Alt