Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon 1.2 TSI 2011 model USB sorunu

civilized

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Nis 2011
Mesajlar
20
Yaş
40
Merhaba arkadaşlar. 1hafta önce 1.2TSI leon aldım. perşembe günü uzun ir yola çıkacağımdan 2gb lık belleğe bazı şarkılar yükledim. neyse Tatık media yı açtım. usb yi tanıdı ve bailadı şarkıları çalmaya. Ama sonra birden kesildi. neyse usb çıkardım taktım çalmaya devam etti. sonra tekrar kesildi ses. tükçesi media yükleniyor tarzında bir yazı. sonra tekrar çalmaya başladı. Sizce sorun nedir?
şimdiden iliginize ve alakanıza teşekkür ederim arkadaşlar.
 
sanki yine böyle bi konu vardı.arkadaş cep telefonunu çöp kutusuna koyuyomuş ne hikmetse çıkarınca düzelmiş .
 
Flash diskin içine dosya ekleme direk şarkıları at flashın içine ..birde küllüğün yakınlarına cep telefonu koyan arkadşlarda bu sorun oluyormuş ama bilemem bnde hiç bir şey olmadı
 
5 TL lik usb stick aldım klasör+data+foto vs. banamısın demeden işliyor?
 
İnanın bu sorun USB bellekten. Bendede problem vardı dün gittim 18 TL ye 4GB lik flash bellek aldım banamısın demiyor süreki hiç takılmadan sorunsunzca dinliyorum. Elimde yeni ve birkaç tane olması rağmen çalışmamıştı adam gibi.
 
Philips xenon beyni taktigimda aynisini yasadim. Kendi kendine kesilio media yuklwniyor diyordu..Ama tam olarak srun ne blmyrm :)
 
Philips xenon beyni taktigimda aynisini yasadim. Kendi kendine kesilio media yuklwniyor diyordu..Ama tam olarak srun ne blmyrm :)

Kanka o xenonları açtığında oluyo :D bende eskiden olmuyodu xenonları taktıktan sonra, farları açtığımda genelde 5-6 saniyeliğine usb kapanıyo geri açılıyo :D xenondandır dedim ben :)
 
Merhaba Arkadaşlar;

Erim arkadaşın dediği gibi cep telefonundan oluyormuş. Ben telefonu küllüğün oraya koyuyordum.Sonra Erim söyledikten sonra kaldırdım ordan bir daha USB de kesilme olmadı. İlgilenen msj yazan arkadaşlar çok ama çok teşşkür ederim.
 
Geri
Üst Alt