Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

leon ön panjur

hasanaco

Kayıtlı Üye
Katılım
22 Mar 2010
Mesajlar
163
Yaş
39
leon için petek modeli olan ön panjuru nerden olabilirim.servisteki mi daha güzel yoksa dışardan tedarik edebileceğim mi daha güzel yakışır...servistekinin delikleri biraz daha büyük sanırım....dışardan aldığıma fr logosu takılıyormu..
 
Fr logosunu dışardan altığına yapıştırabilirsin ama bence dışardan alma.çünkü petekleri çok ince oluyor.servistekinin petekleri daha büyük olduğu için çok daha güzel duruyor.aradada öyle çok büyük bir fark yok diye biliyorum
 
servis dışında yapılmış 1 tane güzel petek görmedim..
bence servisten almalısın..
 
anlıyorum.banada öle geldi zaten dışardaki çok sıkı.tamponun alt ızgarasıyla uyum sağlamıyo...fiyat nekadar acaba serviste..
 
70 diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir tabii..
 
bizim burdaki servise bir sorayım o zaman en iyisi.çok saolun yorumlarınız için...
 
Doğuşta 2 gün önce niyetlendim..60lira..işçiliğini bilmem..normal ızgaranın altına takılıyormuş..ama logo iptali değil tabi..logo iptali de yapıyorlarmış..çerçeveyi boyayıp peteği logosuz olarak da takıyorlarmış..
Peki benim sorum şu: Neden takıyoruz petek ızgarayı?Gelen taşları radyatöre sokmamak için mi yoksa benim bilmediğim başka bir fonkisyonu var mı?yoksa sadece görüntü mü?
 
Geri
Üst Alt