Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Ön Kaput Sorunu!

Akrep6153

Kayıtlı Üye
Katılım
2 May 2011
Mesajlar
124
Yaş
33
Arkaşlar aracı bgn aldım.Dikkat ettğm bşy oldu ön kaputun tamponla birleştiği yer şöför tarafı sanki tam oturmuyor.Galiba oranın altında kaput tutacağı var ondan diye thmin ediyorum,çünkü başka bir leonu inceledim aynı sorun ondada vardı.Acaba hiç dikkat eden oldumu?
 
aracın ney profilinizi düzenlermisiniz ayarlardan.
 
leonlarda öyle sanki kaput açıkmış gibi duruyor, hele birde cupra tamponun varsa sürekli açıkmı acaba dersiniz :) gayet normal bu.
 
Yok bide sağ trf sol trftan daha yukarda duruyor saçma olmuş :D
 
yha bnm arabada öle eryada takıldı yapamadılar tekrar götürcem
 
o dizayndan dolayı. yolcu tarafı çok sıkışık geliyor. Şoför tarafı daha rahat :)

knk ben bu seat tan bişi anlamadım orası çıkık yok bu dizayndan far buğu yapar yok o yapar kronik ne tuhaf bişi yha arabaların şeklinin hatrına çekioruz bunları
 
O far buğu yapar olayına da çok uyuzum aracı aldım ilk şiddetli yağmurda köşelerde buğu oldu götürdüm bunlar böle hafiften yapar dediler kafa atasım geldi ne demek hafiften yapar gerçi sonra hiç yapmadı :D
 
Geri
Üst Alt