Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Led Far ve Park Sensörü

posetcay

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Tem 2014
Mesajlar
2
105 TDi DSG Style paket Yeni Leon aldım fakat sunroof, led far ve park sensörü seçenekleri yoktu. Şimdi bunları taktırmak istiyorum. Ankara' dayım ve 15000 bakımı yaklaştı. Serviste mi yaptırmalıyım yoksa internetten orjinalleri alıp ben mi taktırayım bir yerde? Hangisi daha ucuz hangisi garantili olur tavsiyelerinizi alabilir miyim?
 
Led farı sonradan takmak sadece farların takılması kadar basit bir mesele değil, aracın beyni, sensörleri, yazılımsal ayarları çok farklı birbirinden, yani led far istiyorsanız aracı satıp led farlısını almak daha ucuza gelecektir ve çok daha kolay olacaktır.

Park sensörünü orjinal fabrika sensörü istemiyorsanız herhangi bir ürün taktırabilirsiniz, orjinal olsun derseniz o da yaklaşık 1100 TL civarına geliyor, onda da parçalar takıldıktan sonra araca tanıtılması gerekiyor ama radyo ekranından sensörlerin okuduğu mesafeyi görebiliyorsunuz.
 
Abi sunroof zor olmaz yani satarsan biraz ekleyerek alabilirsiniz olan paketi abimizin söylediği gibi far zor park sensoru ise disardan ucuza alabilirsiniz ama orijinal olsun diyorsan serviste 1000 TL civarına gelir

Casper_VIA_V8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Mantıdışı sonradan sanruf satıp yenisini al en mantıklısı ve önceden sanrufmu varmıs ac camı serinle


ÇOK YARATICI BİRİSİYİM ACAYİP SORUN YARATIRIM
 
Geri
Üst Alt