Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Led Far Sorunu !!

profescobar

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Nis 2012
Mesajlar
470
Yaş
41
Arkadaşlar merhaba farlarımın altında bulunan led farlar park lambalarına bağlı parklar iptal ama led farlara bağlı olan akım sınırlama ünitesi arıza yaptı. Haliyle de arıza lambası yanıyor. Bu üniteyi bulabileceğim bir yer varmıdır? Beylikdüzü tarafında oturuyorum. iten 6 da çıktığım için de bir türlü ürünü araştırıp almaya gidemiyorum. Sinir bozucu bir durum. perşembe günü uzun yola çıkacağım bu durumu halletmek istiyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
Sitemizin Dursun ustası var o kesinlikle halledicektir yeri Maltepede .
 
Sitemizin Dursun ustası var o kesinlikle halledicektir yeri Maltepede .

Kesin halleder de ben perşembe gününe yola çıkıcam o zamana kadar işten izin de alamıyorum. Yakınlarda bulabileceğim bir yer varsa en azından alıp ben takarım diye düşündüm.
 
Arkadaşlar benim yaramaz leon yola çıkmadan çnce far arızasını iptal etti sanırım sahibini üzmek istemedi :) Yani şu anda farlarım çalışıyor hiç bir sorunu da yok anlam veremedim. Sacedefarlaragiden kondansatörleri değiştirmiştim sanırım ondan dolayı kendine geldi.
 
Geri
Üst Alt