Led Far Sorunu !! | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye

Üyelerimizin Albüm Fotoğrafları

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için ANDROİD ve İOS mobil uygulamamız yayına başlamıştır. BURAYA tıklayarak uygulamaya gözatabilirsiniz.

Led Far Sorunu !!

Konu, 'Leon 1P1 (2009+Makyajlı)' kısmında profescobar tarafından paylaşıldı.

  1. profescobar

    profescobar
    SCW ÜYESİ

    Mesajlar:
    442
    Beğenileri:
    264
    Ödül Puanları:
    63
    Arkadaşlar merhaba farlarımın altında bulunan led farlar park lambalarına bağlı parklar iptal ama led farlara bağlı olan akım sınırlama ünitesi arıza yaptı. Haliyle de arıza lambası yanıyor. Bu üniteyi bulabileceğim bir yer varmıdır? Beylikdüzü tarafında oturuyorum. iten 6 da çıktığım için de bir türlü ürünü araştırıp almaya gidemiyorum. Sinir bozucu bir durum. perşembe günü uzun yola çıkacağım bu durumu halletmek istiyorum.

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
     
  2. erim

    erim
    SCW ÜYESİ

    Mesajlar:
    469
    Beğenileri:
    63
    Ödül Puanları:
    28
    Sitemizin Dursun ustası var o kesinlikle halledicektir yeri Maltepede .
     
  3. profescobar

    profescobar
    SCW ÜYESİ

    Mesajlar:
    442
    Beğenileri:
    264
    Ödül Puanları:
    63
    Kesin halleder de ben perşembe gününe yola çıkıcam o zamana kadar işten izin de alamıyorum. Yakınlarda bulabileceğim bir yer varsa en azından alıp ben takarım diye düşündüm.
     
  4. Çöllü

    Çöllü FORUMDAN UZAKLAŞTIRILDI

    Mesajlar:
    4.805
    Beğenileri:
    3.977
    Ödül Puanları:
    113
    Bnecede Dursun Usta:eek:key:
     
  5. profescobar

    profescobar
    SCW ÜYESİ

    Mesajlar:
    442
    Beğenileri:
    264
    Ödül Puanları:
    63
    Artık yolculuk dönüşü uğrıycaz demektir.
     
  6. profescobar

    profescobar
    SCW ÜYESİ

    Mesajlar:
    442
    Beğenileri:
    264
    Ödül Puanları:
    63
    Arkadaşlar benim yaramaz leon yola çıkmadan çnce far arızasını iptal etti sanırım sahibini üzmek istemedi :) Yani şu anda farlarım çalışıyor hiç bir sorunu da yok anlam veremedim. Sacedefarlaragiden kondansatörleri değiştirmiştim sanırım ondan dolayı kendine geldi.
     

Sayfayı Paylaş